Instant Gaming EU
 
 

Köp Battlefleet Gothic: Armada

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Battlefleet Gothic: Armada är ett science fiction-spel med realtidsstrategi (RTS) som utvecklats av Tindalos Interactive och publicerats av Focus Entertainment. Spelet är en digital anpassning av det populära bordsspelet som utvecklats av Games Workshop och innehåller intensiva rymdstrider mellan de fyra fraktionerna i Warhammer 40 000-universumet - Chaos, Imperium, Eldar och Orks. Med sin fantastiska grafik, medryckande spelupplevelse och mycket strategiska stridsmekanik erbjuder Battlefleet Gothic: Armada en unik och spännande upplevelse för både spelare och fans.



    Battlefleet Gothic: Armada utspelar sig i den gotiska sektorn av galaxen, där fraktionerna slåss om kontrollen över värdefulla resurser och strategiska positioner. Spelarna måste välja en fraktion och leda sin flotta av kraftfulla krigsfartyg i strid och dra nytta av varje fartygs unika styrkor och svagheter för att nå seger. Spelet erbjuder ett djupt och komplext stridssystem, där spelarna måste hantera sina fartygs rörelser, vapen och försvar samtidigt som de anpassar sig till stridens föränderliga förhållanden. Med över 50 olika fartygsklasser att välja mellan, var och en med sina unika förmågor och uppgraderingar, måste spelarna noggrant planera sin flottkomposition och strategi för att överlista sina motståndare.



    Förutom den spännande kampanjen för en spelare, som innehåller en engagerande berättelse och utmanande uppdrag, erbjuder Battlefleet Gothic: Armada också omfattande flerspelaralternativ. Spelarna kan delta i intensiva, direkta strider mot andra spelare från hela världen och använda en mängd olika taktiker och strategier för att gå segrande ur striden. Spelet har flera olika spellägen, inklusive anpassade spel, rankade matcher och månadsturneringar, vilket ger oändliga timmar av tävlingsinriktad spelupplevelse. Med sin mycket detaljerade grafik, medryckande ljuddesign och intuitiva användargränssnitt är Battlefleet Gothic: Armada ett måste för alla som älskar science fiction, strategispel eller Warhammer 40 000-universumet.

    Läs mer

    De bästa priserna för Battlefleet Gothic Armada

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    CD-nyckel som du använder på GOG GALAXY-klienten för att ladda ner ditt spel.

    Kommentarer om Battlefleet Gothic: Armada

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev