Instant Gaming EU
 
 

Köp Battlefleet Gothic: Armada 2

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Battlefleet Gothic: Armada 2 är uppföljaren till RTS-spelet Battlefleet Gothic: Armada. Spelet utvecklas av Tindalos Interactive och publiceras av Focus Home Interactive. Det utspelar sig i Warhammer 40k-universumet och ställer mäktiga fartygsflottor mot varandra i djupa rymdstrider.



    Spelarna kan välja mellan fyra fraktioner - Imperium, Chaos, Eldar och Necrons - var och en med sina egna styrkor och svagheter samt distinkta personligheter. Varje fraktion har en egen kampanj att slutföra samt fem fristående strider som kan spelas om när som helst för att få en omväxling. När spelarna väl behärskar grunderna kan de ta sin flotta online för spännande flerspelarstrider mot andra spelare.



    Det centrala spelet i Battlefleet Gothic: Armada 2 fokuserar på taktisk hantering av resurser, besättningshantering och anpassning av skepp samtidigt som man deltar i intensiv närstrid med fiendens flottor. Spelarna måste navigera på förrädiska slagfält samtidigt som de manövrerar sina skepp runt hinder för att få ett övertag över sina motståndare. Med mycket strategiskt djup och spännande anpassningsmöjligheter erbjuder Battlefleet Gothic: Armada 2 massor av spänning för både nya och erfarna RTS-spelare!

    Läs mer

    De bästa priserna för Battlefleet Gothic Armada 2

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    CD-nyckel som du använder på GOG GALAXY-klienten för att ladda ner ditt spel.

    Kommentarer om Battlefleet Gothic: Armada 2

    Linus Eklund
    Linus Eklund
    2018 juov 27 23:47 dlcompare.com
    I'm so exited about this game. I love the Battefleet games.
    Jag är så förväntansfull inför det här spelet. Jag älskar Battefleet-spelen.
    Steven Bodenstab
    Steven Bodenstab
    2018 juov 15 07:04 dlcompare.com
    I'm looking forward to this game. Hopefully they will improve on some of the shortcomings of the first 'Battlefleet Gothic: Armada.
    Jag ser fram emot det här spelet. Förhoppningsvis kommer de att förbättra några av bristerna i det första "Battlefleet Gothic": Armada.
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev