Eneba COM
 
 

Köp BlazBlue Calamity Trigger

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    BlazBlue Calamity Trigger är ett actionfyllt 2D-kampspel som utvecklades av Arc System Works, ett företag som är välkänt för den populära Guilty Gear-serien. Spelet utspelar sig i en fiktiv värld där det kretsar kring en grupp espers, som har speciella förmågor som de använder för att slåss mot varandra. Historien i spelet följer äventyren för tio kämpar, var och en med sin unika historia och bakgrund, som kämpar för att nå sina mål.



    Ett av de mest anmärkningsvärda inslagen i BlazBlue Calamity Trigger är spelets unika stridssystem. Det är ett traditionellt 2D-stridsspel där två karaktärer deltar i en intensiv duell. Spelets mekanik erbjuder dock ett mer komplext och djupt stridssystem än det vanliga 2D-stridsspelet. Spelet har olika lägen, bland annat Story Mode, Arcade Mode och Versus Mode, där spelarna kan tävla mot varandra. Spelets grafiska design är också anmärkningsvärd, med högupplöst 2D-grafik med ljusa och levande färger. Karaktärerna är väldesignade och vackert tecknade, och var och en har sitt unika utseende och sin unika känsla. Bakgrunden och miljöerna är också fantastiska, med intrikata detaljer som ger liv åt spelets värld. Spelet har också ett imponerande soundtrack, komponerat av Guilty Gears skapare Daisuke Ishiwatari och framfört av en grupp begåvade musiker, vilket ger spelet en uppslukande audiovisuell upplevelse.



    På det hela taget är BlazBlue Calamity Trigger ett spel som måste spelas för fans av 2D-kampspel. Spelet erbjuder ett unikt stridssystem, väldesignade karaktärer och fantastisk grafik, som alla bidrar till att fördjupa spelarna i spelets värld. Komplexiteten i spelets mekanik kan verka avskräckande till en början, men de som håller sig till det kommer att finna att spelet är givande och underhållande. Med sin fantastiska audiovisuella presentation och djupa spelmekanik är BlazBlue Calamity Trigger ett verkligt anmärkningsvärt spel som förtjänar sin plats bland de bästa 2D-kampspelen genom tiderna.

    Läs mer

    De bästa priserna för BlazBlue Calamity Trigger

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Ladda ner ditt spel gratis via säljaren eller utgivaren.

    Kommentarer om BlazBlue Calamity Trigger

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev