Instant Gaming EU
 
 

Köp Worms Reloaded

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Worms Reloaded är ett klassiskt och spännande turbaserat strategispel från Team17 som har fångat spelarnas uppmärksamhet världen över. Det här spelet ger spelarna möjlighet att styra en grupp maskar med galna personligheter och en enorm arsenal av vapen, med ett enda mål i åtanke - att utplåna sina motståndare.



    En av de viktigaste funktionerna som gör att Worms Reloaded sticker ut från andra strategispel är dess betoning på humor och underhållning. Spelets rollfigurer av maskar är underbart underhållande, med en mängd skruvade och roliga förmågor, citat och outfits. Spelets fåniga och lättsamma ton bidrar till spelglädjen och gör det lämpligt för alla åldrar.



    Spelet är centrerat kring turordningsbaserade strider mellan motsatta lag av maskar, där spelarna får olika vapen och prylar att välja mellan. Spelarna måste lägga upp en strategi och prioritera sina mål och ta hänsyn till sin grupps positionering och miljöfaktorer i varje match. Detta kräver att spelarna utvecklar kritiskt tänkande och färdigheter i taktisk planering, samtidigt som de utnyttjar sin kreativitet när de experimenterar med olika vapen och strategier för att få en fördel.



    Worms Reloaded har också ett stort antal olika spellägen, inklusive både offline- och onlinespel, som ger oändlig återspelbarhet. Spelet har ett imponerande flerspelarläge som låter spelarna slåss online mot vänner eller andra spelare, med både rankade och casual matcher tillgängliga.



    När det gäller grafik och ljuddesign är Worms Reloaded ett imponerande konstverk. Varje ormkaraktär är vackert animerad och de frodiga, livfulla bakgrunderna är fantastiskt återgivna. Spelets ljudeffekter och finurliga musik bidrar till den övergripande charmen i spelet, vilket gör det till en upplevelse som spelarna garanterat kommer att njuta av.



    Sammanfattningsvis är Worms Reloaded ett härligt och underhållande spel som garanterat kommer att ge spelare i alla åldrar oändligt många roliga timmar. Med sin lättsamma ton, intuitiva spelupplevelse och humorinfluerade maskfigurer är det inte konstigt att detta spel har uppnått en sådan popularitet bland spelare världen över.

    Läs mer

    De bästa priserna för Worms Reloaded

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Worms Reloaded

    • Teknisk information

    • Officiell webbplats : Worms Reloaded
    • Kategorier : Strategi
    • Utgivare : Team17
    • Utvecklare : Team17
    • Läge(n) : Solo, Multiplayer
    • Utgivningsdatum : 2010 borgemánnu 26
    • Systemkrav
    • Åldersklassificering
    • PEGI 7
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev