Eneba COM
 
 

Köp Offworld Trading Company

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Offworld Trading Company är ett strategispel i realtid som utvecklats av Mohawk Games och publicerats av Stardock. Spelet släpptes 2016 för Microsoft Windows, macOS och Linux.



    Spelet utspelar sig i framtiden, fokuserar på koloniseringen av Mars och kretsar kring ekonomisk konkurrens mellan företag. Spelarna tar på sig rollen som en VD och måste bygga och förvalta sitt företag och kontrollera flödet av resurser och handel för att bygga upp sitt imperium.



    Grafiken i Offworld Trading Company är elegant och sofistikerad, med en minimalistisk design som fångar den futuristiska karaktären av spelets miljö. Ljuddesignen är också anmärkningsvärd, med ett ambient soundtrack som förstärker spelets övergripande atmosfär.



    Spelet är centrerat kring ekonomisk strategi i realtid, där spelarna måste hantera och balansera resurser som vatten, syre och mineraler för att överleva och frodas på Mars. Spelet har ett robust handelssystem där spelarna kan köpa och sälja resurser på en fluktuerande marknad och försöka få en fördel gentemot sina konkurrenter.



    Spelet innehåller en mängd olika spellägen, inklusive kampanj för en spelare och skirmish-läge, där spelarna kan slåss mot AI-motståndare eller delta i flerspelarmatcher med andra spelare online.



    En av de unika egenskaperna i Offworld Trading Company är att det lägger tonvikten på strategiskt beslutsfattande. Spelarna måste anpassa sig och reagera på förändringar på marknaden, anpassa sin produktionskedja och hantera sina anställda för att lyckas i den mördande affärsvärlden på Mars.



    På det hela taget är Offworld Trading Company ett innovativt och engagerande strategispel som erbjuder en unik och utmanande spelupplevelse. Den eleganta grafiken, det stämningsfulla soundtracket och den ekonomiska mekaniken i realtid gör det till ett måste för fans av strategigenren.

    Läs mer

    De bästa priserna för Offworld Trading Company

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Offworld Trading Company

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev