Eneba COM
 
 

Köp Deathsmiles

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Deathsmiles är ett sidscrollande skottspel som utvecklats av Cave och släpptes 2007 för japanska arkadsystem. Spelet kretsar kring fyra unga magiska flickor som skickas för att rädda världen från en mäktig demonherre som försöker använda mörk magi för att kontrollera den.



    I Deathsmiles tar spelaren kontroll över en eller flera karaktärer som kämpar sig igenom fem olika stadier, där de spränger fiender och undviker vågor av fiendeprojektiler med hjälp av precisa inmatningar på joysticken. Deathsmiles använder ett intressant kedjesystem, där man genom att döda fiender i följd skapar högre kombinationer, vilket ger större belöningar. Spelarna kan också få power-ups som förbättrar deras kulor så att de kan eliminera tuffare motstånd snabbare. Grafiken i Deathsmiles är otroligt vacker och unik jämfört med många andra spel som gjordes vid den här tiden; dess anime-stil är både finurlig och levande, vilket ger spelarna en trevlig estetisk upplevelse under hela speltiden. Musiken i de olika nivåerna växlar mellan långsammare stycken som betonar lugna scener och snabba spår när intensiv action äger rum - alla teman smälter harmoniskt samman även under bossstriderna. Kombinerat med originella spelmekaniker som alternativa poängsystem som att "sikta" och rikta in sig på att samla in föremål inom tidsgränser - gör att den här titeln sticker ut från sina konkurrenter. Dessutom finns det ett betygssystem som gör det möjligt för spelarna att sticka ut bland sina kamrater, med leaderboards och ett rankingsystem i spelet.



    Deathsmiles är verkligen ett klassiskt och älskat spel som har ett djupt inflytande på sina hängivna fans. Oavsett om du letar efter en utmaning eller bara lite gammaldags skoj - Deathsmiles kommer garanterat att hålla dig underhållen.

    Läs mer

    De bästa priserna för Deathsmiles

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Deathsmiles

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev