Eneba COM
 
 

Köp Goosebumps: The Game

  • PC
  • PS4
  • Switch
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Goosebumps: The Game är ett äventyrsbaserat spel som utvecklats av WayForward och GameMill Entertainment. Spelet är baserat på den populära barnboksserien av R.L. Stine, som har sålts i över 400 miljoner exemplar världen över. Spelet sätter spelaren i rollen som en ung huvudperson som måste navigera genom en värld fylld av monster, spöken och andra övernaturliga varelser för att rädda sin stad från att bli översvämmad.



    Spelets handling är fängslande och engagerande och bjuder in spelarna att utforska en mängd olika platser och miljöer i sin strävan att avslöja mysteriet bakom de övernaturliga händelserna som äger rum i deras stad. Spelet innehåller massor av påskägg och referenser till de ikoniskagåshudsböckerna, vilket gör det till ett måste för fans av serien. Berättelsen berättas genom en rad cutscenes och interaktiv dialog, vilket fördjupar spelarna i spelets värld och berättelse.



    Själva spelet är en blandning av utforskning, pussellösning och strid. Spelarna måste navigera genom olika platser, samla in föremål och lösa pussel för att göra framsteg, samtidigt som de förföljs av olika monster och fiender. Striderna är turordningsbaserade och kräver att spelarna använder en mängd olika vapen och taktiker för att besegra sina motståndare. Spelets kontroller är intuitiva och lätta att lära sig, vilket gör att spelare på alla nivåer kan njuta av spelets mekanik. På det hela taget är Goosebumps: The Game ett spännande och kusligt äventyr som säkert kommer att glädja både fans av bokserien och nykomlingar.

    Läs mer

    De bästa priserna för Goosebumps The Game

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Kommentarer om Goosebumps: The Game

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev