Instant Gaming EU
 
 

Köp The Talos Principle

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    The Talos Principle är ett fängslande pusselspel som utspelar sig i en mystisk värld full av forntida ruiner, modern teknik och komplexa konstruktioner. Lös sinnesbrytande pussel genom att kombinera kraften i fysik, teknik och manipulation för att ta dig fram i denna fängslande miljö.



    Spelarna kommer att undersöka en märklig artificiell värld som bebos av avancerade robotvarelser samtidigt som de sätter ihop sin egen historia från ledtrådar som lämnats kvar av en förlorad civilisation. Under din resa genom denna värld kommer du att stöta på över 120 fängslande 3D-pussel, inklusive kopplingsmekanismer, logiska grindar och olika andra komponenter som måste manipuleras för att du ska kunna göra framsteg.



    Upplev en djup och meningsfull berättelse när du avslöjar hemligheter medan du utforskar fantastiska miljöer och avslöjar sanningen bakom den mystiska Talos Principle. Med utmanande spelupplägg och lockande grafik kommer The Talos Principle garanterat att få spelarna att sitta i stolen ända fram till det spännande slutet!

    Läs mer

    De bästa priserna för The Talos Principle

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    CD-nyckel som du använder på GOG GALAXY-klienten för att ladda ner ditt spel.

    Kommentarer om The Talos Principle

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev