Instant Gaming EU
 
 

Köp Anima Gate of Memories

  • PC
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Anima Gate of Memories är ett action-äventyrsspel som utvecklats av Anima Project, en spansk videospelsstudio. Spelet följer historien om två karaktärer: Ergo, en krigarmunk, och hans följeslagare Franka. Spelarna kommer att hamna i en värld fylld av hemligheter att upptäcka och pussel att lösa när de utforskar det mystiska tornet som bara är känt som "The Ark".



    Spelarna tar kontroll över båda karaktärerna - Ergo och Franka - under sin resa genom The Ark. När de tar sig igenom varje nivå måste spelarna använda båda karaktärernas unika färdigheter för att övervinna hinder och fiender för att ta sig vidare in i tornet. På vägen kan spelarna samla in föremål som förbättrar deras förmågor eller öppnar nya vägar för utforskning. Med fantastisk grafik som stöds av ett episkt soundtrack ger Anima Gate of Memories en oförglömlig upplevelse för spelare som gillar utmanande action-äventyrsspel med djupa berättelser!



    Anima Gate of Memories erbjuder oändliga timmar av underhållning för alla typer av spelare. Från dem som letar efter komplexa pussel som testar deras problemlösningsförmåga till dem som söker spännande strider mot mäktiga motståndare; den här titeln har något för alla.

    Läs mer

    De bästa priserna för Anima Gate of Memories

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Kommentarer om Anima Gate of Memories

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev