Instant Gaming EU
 
 

Köp Oxygen Not Included

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Oxygen not Included är ett simuleringsspel för rymdkolonier som utvecklas och publiceras av Klei Entertainment . En besättning måste behärska vetenskapen och övervinna nya livsformer medan de befinner sig djupt inne i en främmande rymdsten. Du måste använda rymdtekniken skickligt för att överleva och frodas.

    Om spelet

    Det är syrebrist, det är inte tillräckligt varmt och näringen är knapp. Sådan är din omgivning, du måste leva genom farorna i de underjordiska asteroidmiljöerna som du har levt och frodas tills befolkningen växer allt medan du inte glömmer att andas.

    Funktioner

    Spelare bygger expansiva baser och utforskar vägar på hur man överlever. Du har övertaget i din rymdkoloni. Alla resurser är till för dig att ta men de kommer att börja ta slut när du börjar andas så gräv djupt och gräv snabbt för ditt liv beror på det.

    En seger över stresssimuleringar. Ha kul samtidigt som du försöker överleva för att hålla din mentala hälsa så frisk som möjligt. Det finns en miljon sätt på vilka din omgivning och dina dubbletter stressar dig, men låt dig inte överväldigas av det utan fortsätt bara.

    Håll termodynamiken igång till bitar. Temperaturen är alltid ett bekymmer i rymden. Den måste vara balanserad, inte för kall och inte för varm. Underhåll din kolonis värmeproduktion för att ha en behaglig atmosfär.

    Slutför den komplexa simuleringen av gaser och vätskor. Gör samverkande rörsystem för att effektivt leverera bränsle och vätska till kritiska områden i din koloni.

    Upplev rymdvärlden med en knapptryckning. Överlev bristen på syre och se till att din kolonist lever bekvämt.

    Läs mer

    De bästa priserna för Oxygen Not Included

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Kommentarer om Oxygen Not Included

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev