Eneba COM
 
 

Köp Nier: Automata

  • PC
  • PS4
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Ta del av kampen mellan människa och maskin i Nier: Automata, den senaste krönikan i Nier-universumet. Ta kontroll över YorHa, en unik och kapabel androidinfanteri, och hjälp till att flytta krigets vågskålar till din fördel. Nier utspelar sig tusentals år efter händelserna i det ursprungliga Nier, som släpptes 2010 av Square Enix, Nier: Automata blandar sömlöst en intensiv och engagerande historia med blixtsnabb rollspelsaction. Spelets stridssystem i realtid ger spelaren möjlighet att välja mellan olika typer av attacker och utföra noggrant tajmade motattacker för att slå ut sina fiender. Nier: Automata ger också spelarna en mängd olika vapen att välja mellan, alla med olika styrkor och svagheter. Spelaren kan växla mellan vapentyperna i stridens hetta för att skapa förödande kedjor och komboeffekter. Anpassa enheterna i YorHa med unika Chips som finns över hela Nier-världen och som ger bonusar på statistik och speciella statuseffekter. Dyk djupt ner i den mörka postapokalyptiska världen i Nier: Automata, där jorden har övermannats av mekaniserade inkräktare från en annan värld. Medan de få människor som finns kvar har flytt till månen skickas YorHa tillbaka till jorden för att försöka återta sitt hemland. Spelet fortsätter den långvariga traditionen i Drakengard series för mörk fantasy och utmaningar i dystra och svåra situationer. Du måste leda YorHa i deras kamp för att rädda jorden från maskinerna. Din resa genom den öppna världen i Nier: Automata lovar att ta dig till spännande strider, engagerande karaktärer och mänsklighetens hemliga bortglömda sanningar.

    Läs mer

    De bästa priserna för Nier Automata

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Kommentarer om Nier: Automata

    Reign
    Reign
    2022 njuk 1 02:56 dlcompare.fr
    Une masterclass du jeu vidéo. Foncez si vous l'avez jamais fait, lui et Nier Replicant v1...
    Ett mästerskap i videospel. Gör det om du aldrig har gjort det, han och Nier Replicant v1...
    BaihuClaw
    BaihuClaw
    2022 ođđj 28 08:26 dlcompare.com
    Their music and gameplay are good, but repeating the same things in every episode can be boring. It puts a bit of a load on the graphics card.
    Musiken och spelet är bra, men att upprepa samma saker i varje avsnitt kan bli tråkigt. Det belastar grafikkortet lite väl mycket.
    sphyni
    sphyni
    2019 ođđj 20 17:24 dlcompare.fr
    pareil trop hate de pouvoir tester ce jeu
    Jag kan inte vänta på att prova det här spelet
    SubjectSigma
    SubjectSigma
    2019 ođđj 20 12:13 dlcompare.com
    Always wanted to play this game. I will admit the whole andro-butt thing was one of the reasons why I was curious about this one but still didn't think I would get it anytime soon. But seeing all the reviews about how the story is actually more decent and touching than expected, now this is a must-have.
    Jag har alltid velat spela det här spelet. Jag måste erkänna att hela andro-butt-grejen var en av anledningarna till att jag var nyfiken på det här spelet, men jag trodde ändå inte att jag skulle få tag på det i närtid. Men efter att ha sett alla recensioner om att historien faktiskt är mer anständig och rörande än väntat är detta nu ett måste.
    BThanh
    BThanh
    2019 ođđj 19 16:20 dlcompare.com
    A nice game to have and a best game to play.
    Ett trevligt spel att ha och ett bra spel att spela.
    Serviet666
    Serviet666
    2018 juov 15 09:34 dlcompare.fr
    Hâte de tester ce jeu
    Jag kan inte vänta på att prova det här spelet
    Digi
    Digi
    2018 njuk 3 13:55 dlcompare.fr
    raté, toujours rien sur switch :(
    misslyckades, fortfarande inget på kontakten :(
    gvaudan
    gvaudan
    2016 juov 25 19:52 dlcompare.fr
    Je ne voudrais pas spoil mais j'entends des rumeurs qui chuchotent qu'il serait dispo sur Switch. Soit lui, soit FF XV. Ca reste a confirmer en tout cas. On en saura peut être plus le 15 janvier.
    Jag vill inte förstöra, men jag har hört rykten om att det kommer att finnas tillgängligt till Switch. Antingen han eller FF XV. Det är fortfarande inte bekräftat i alla fall. Kanske vet vi mer den 15 januari.
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev