Instant Gaming EU
 
 

Köp Bloodstained: Ritual of the Night

  • PC
  • PS4
  • Switch
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Bloodstained: Ritual of the Night är ett utforskningsfokuserat, sidoscrollande actionrollspel som har skapats av Koji Igarashi, fadern till "Igavania"-spelen. Det innehåller alla de bästa funktionerna som du har lärt dig att lära dig och älska från Metroidvania-spelsgenren i ett enda, innehållsrikt spel.



    Spela spelet som Miriam, en föräldralös som vanställdes av en alkemists förbannelse som långsamt kristalliserar hennes kropp. Som barn togs hon emot av ett alkemistgille som utsatte henne för olika experiment, som att transplantera magikristaller i hennes kropp, kristalliserad demonisk energi som kan ha orsakat att hennes kropp långsamt kristalliseras och som har placerat henne i en tioårig koma. När hon vaknar upp upptäcker hon att hennes tillstånd tillfälligt stoppas med hjälp av en alkemist vid namn Johannes som var emot gillets metoder att kalla in demoner i sin värld.



    För att rädda sig själv och hela mänskligheten måste hon kämpa sig fram genom ett demonhärjat slott för att utmana Gebel, hennes gamla vän som förlorat sin mänsklighet och har kallat på demoner för att förändra världen.

    Läs mer

    De bästa priserna för Bloodstained Ritual of the Night

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Ladda ner ditt spel gratis via säljaren eller utgivaren.

    Kommentarer om Bloodstained: Ritual of the Night

    Athmax28
    Athmax28
    2022 borg 28 10:44 dlcompare.fr
    Avis partagé, je n'ai pas vraiment de référence dans ce genre de jeu mais j'ai accroché par son style graphique (assez particulier) et ses musiques envoutantes. Je recommande ce jeu pour des personnes qui souhaitent avoir une expérience différente ou qui apprécient les métroivania
    Jag har inte riktigt någon referens till den här typen av spel, men jag fastnade för den grafiska stilen (ganska speciell) och den förtrollande musiken. Jag rekommenderar det här spelet för personer som vill ha en annorlunda upplevelse eller som uppskattar metroivania.
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev