Instant Gaming EU
 
 

Köp Master of Orion

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Master of Orion är ett klassiskt 4X turbaserat strategispel. Det ger spelarna ansvaret för ett interstellärt imperium och ger dem möjlighet att utforska och kolonisera avlägsna världar, bygga mäktiga flottor för erövring och försvar, forska om ny teknik som kan ge deras civilisation ett försprång gentemot rivaler, förhandla fram fördrag med andra imperier eller förklara krig. Målet är att slutligen bli galaxens härskare genom att utrota alla konkurrenter!



    Spelet erbjuder en mängd olika strategiska val: spelarna måste välja hur de ska fördela resurserna mellan utforskning och kolonisering, bestämma vilka raser som är allierade och vilka som är fiender, bestämma när det är bäst att engagera sig i diplomati eller militära åtgärder, hantera relationer med rivaliserande fraktioner och mycket mer. Spelarna har också tillgång till kraftfulla verktyg som avancerade rymdskeppsdesigns, planetarisk terraformningsteknik, hantering av ekonomiska system, spionagetaktik och kraftfulla vapen. Alla dessa element kombineras till en uppslukande upplevelse som har fått fans att återkomma i årtionden.



    Den senaste iterationen av Master of Orion samlar alla funktioner från tidigare versioner samtidigt som den introducerar några nya spännande funktioner: förnyad grafik gör planeterna levande som aldrig förr; strömlinjeformad spelupplevelse gör det enklare än någonsin att förvalta ditt imperium; förbättrad AI ger motståndarna smartare taktiska beslut i både storskaliga strider och i strider med enskilda skepp.

    Läs mer

    De bästa priserna för Master of Orion

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Master of Orion

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev