Instant Gaming EU
 
 

Köp Master of Orion 3

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Välkommen till det tredje avsnittet av ett stort strategispel som utspelar sig i rymden. Master of Orion 3 ger dig rollen som ledare för en av 16 civilisationer. Din uppgift är att bli den största rymdfarande civilisationen av alla, och för att göra det måste du vara den första att nå planeten Orion, upptäcka dess hemligheter och vinna överhöghet över resten av universum!



    Välj en av 16 unika raser, var och en med en startfördel. Kommer du att spela de diplomatiska människorna? De tekniskt avancerade psilonerna? Eller kanske den listiga Imsaeis? Eller de ekonomiskt begåvade cynoiderna? Valet är ditt.



    Oavsett vem du väljer måste du ta itu med resten av civilisationerna. Utför spionage för att stjäla deras forskning, skapa och bryta allianser som du anser lämpligt, skapa kaos på fiendens planeter med hjälp av undanflykter och mörda statschefer för att så kaos. Om allt annat misslyckas kan du alltid förklara totalt krig och bygga flottor av skepp för att attackera din fiende.



    Expandera över en slumpmässig galax där ingen karta är den andra lik. Sök upp bördiga eller mineralrika planeter och ockupera dem innan fienden kan göra det. Bygg en flotta och skydda det du äger. Först då kan du erövra galaxen i Master of Orion 3.

    Läs mer

    De bästa priserna för Master of Orion 3

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    CD-nyckel som du använder på GOG GALAXY-klienten för att ladda ner ditt spel.

    Kommentarer om Master of Orion 3

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev