Instant Gaming EU
 
 

Köp Romance of the Three Kingdoms 13

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Romance of the Three Kingdoms 13 är ett turbaserat strategispel utvecklat av Koei Tecmo och utgivet av Konami. Det är baserat på den historiska romanen Romance of the Three Kingdoms, skriven av Luo Guanzhong under 1300-talet i Kina. Spelet erbjuder en mängd olika strategiska val som spelarna kan göra när de tar kontroll över en eller flera krigsherrar från den gamla kinesiska historien.



    I Romance of the Three Kingdoms 13 hittar spelarna ett otroligt djupt och detaljerat simuleringssystem som gör att de verkligen kan fördjupa sig i denna klassiska historia. Spelarna kan bygga upp sitt eget rike från grunden med hjälp av resurser som guld, mat och arbetskraft, samtidigt som de kan hantera diplomati med andra krigsherrar för att få militära allierade eller handelspartners. När du går igenom varje steg kan du uppgradera dina städer och utveckla ny vapenteknik samtidigt som du deltar i storskaliga strider mot rivaliserande arméer både offline och online.



    Romance of the Three Kingdoms 13 är säker på att ge timmar efter timmar av underhållning för alla fans som letar efter en expansiv strategiupplevelse i en historiskt korrekt värld fylld av dramatik och konflikter. Oavsett om du spelar solo eller tävlar mot andra online har den här spännande titeln något för alla som älskar spel.

    Läs mer

    De bästa priserna för Romance of the Three Kingdoms 13

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Ladda ner ditt spel gratis via säljaren eller utgivaren.

    Kommentarer om Romance of the Three Kingdoms 13

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev