Instant Gaming EU
 
 

Köp Romance of the Three Kingdoms XIV

  • PC
  • PS4
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Romance of The Three Kingdoms XIV är en del av en lång saga av bra strategirollspel. Den här delen av serien försöker att återge charmen och mekaniken från de äldre titlarna, men också använda de framsteg som finns i de senaste spelen i serien.



    Det enorma landet Kina väntar på din erövring. I en enorm enda realistisk karta, med egenskaperna perfekt replikerade i CG, består kartan av 46 städer och cirka 340 regioner. Du kan erövra territorier för att ena landet och förena det under din egen färg. Håll försörjningslinjer för att stödja dina trupper och erövra landet, men se till att hålla försörjningslinjerna säkra, annars riskerar du att förlora dina trupper och hamna i ett oordnat tillstånd och försvagas. Organisera administrationen i ett organisationsschema och använd de olika kommandon och effekter de ger för att fullända din strategi.



    Målet är att samla in och förvalta land under Han-dynastins fall i det gamla Kina, genom att använda diplomati eller våld vid behov. Med mer än 1 000 unika officerare har var och en av dem sina egna karaktärsdrag. Vissa officerare har en kraftfull och unik karaktär, väl lämpade för strid, och att arrangera rätt officer på rätt plats hjälper till att förkorta vägen till att erövra territorier, andra är mer lämpade för administration. du måste hitta rätt balans för att erövra det enorma landet Kina.

    Läs mer

    De bästa priserna för Romance of the Three Kingdoms XIV

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om Romance of the Three Kingdoms XIV

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev