Köp Escape from Tarkov

 • Köp Escape from Tarkov hos PC
Skapa en prisnotis för Escape from Tarkov

Topprankade återförsäljare DLCjämför topphandlare

Escape from Tarkov är ett action/RPG-spel som tar dig till Norvinsk, en plats som tjänade som porten mellan Ryssland och Europa och som har privilegiet av att vara en särskild ekonomisk zon. Den här situationen ledde massor av företag till att etablera dem själva i området, och all deras verksamhet är inte laglig. Den politiska spänningen i området ökar progressivt och det når sin kokpunkt när en enorm skandal påverkar ett stort bolag. Efter ett kort tag utbryter en väpnad konflikt som involverar flera regeringsparter och privata militära falanger, och lämnar alla civila medborgare i området fångna mitt i ett krig.Escape from Tarkov spelar du som en handelsman som överlevt det första skedet av konflikten i den viktigaste staden i området, Tarkov. Staden har isolerats av FN:s och den ryska militärens styrkor och du behöver kämpa för din överlevnad och fly metropolen innan saker och ting förvärras. Bristen på förplägnad och kommunikationsmedel tvingar dig att ta dina egna beslut när du utforskar platsen för att hitta en utväg.Spelet innehåller ett offline-läge som används för träning men för att ta dig vidare måste du spela flerspelarläget online och dela ditt äventyr med andra spelare över hela världen. I Escape from Tarkov kämpar du inte enbart mot AI-kontrollerade militära enheter och andra spelare utan även mot civila gamar som har absolut inget att förlora i det här kaotiska scenariot.Escape from Tarkov är i grunden ett hardcore taktiskt förstapersonsskjutarspel, med realistiska stridsmekanismer och och ett utvecklat utrustningssystem som tillåter dig att byta och modifiera nästan alla komponenter i dina vapen för att anpassa deras funktion enligt dina preferenser. Spelet innehåller ett level-system med nästan hundra skills att låsa upp, som ger dig en rad olika taktiska tillvägagångssätt i strid.Allteftersom du utforskar staden Tarkov och ger dig ut på olka raids kommer du att samla på dig massor av förplägnad och föremål som du senare kan öppna din egen butik och sälja. Du kommer att behöva hålla ett öga på din ekonomi i spelet för den kommer att påverkas av andra spelares handlingar. Var medveten om att ifall du dör under en raid kommer du att tappa allt som du har samlat på dig, så du måste förbereda dig för det genom att spara reservutrustning i lagercontainrar.Escape from Tarkov använder MMORGP- och överlevnadsmekanik för att leverera en av de mest realistiska stridsupplevelserna och tilltalande spelupplevelserna full av action som kommer att få dig på kroken.

Läs mer

De bästa priserna för Escape from Tarkov

  Kommentarer om Escape from Tarkov

  Du kan skriva en kommentar eller svara på ett meddelande genom att logga in×

  svaranswering the message of

  500 tecken kvar

  benzevo
  benzevo
  2019 skáb 3 20:13dlcompare.fr
  Alors, j'ai déjà ce jeu encore en phase Beta qui est très prometteur et j'avoue que j'adore l'ambiance. Seulement, mon binôme de jeu ne l'a pas encore et comme il y a un concours actuellement pour gagner un jeu : je ne fais pas mon égoïste et je participe pour lui offrir et ne plus galérer tout seul. Merci à DLCOMPARE pour ces concours qui surviennent de temps à autre.
  Så, Jag har redan detta spel fortfarande i betafasen som är mycket lovande och jag erkänner att jag älskar atmosfären. Men min partner har det inte ännu och eftersom det finns en tävling för att vinna ett spel : Jag är inte självisk och jag deltar för att erbjuda honom och inte för att kämpa ensam. Tack till DLCOMPARE för dessa tävlingar som förekommer då och då.
  patrik
  patrik
  2018 geas 18 01:19dlcompare.com
  This game is far the coolest FFS In a long time. PUPG is a joke compered to escape from t. This game has come a long way but there is so much more fun stuff that can be made. Love this game
  Det här spelet är det coolaste FFS-spelet på länge. PUPG är ett skämt jämfört med escape from t. Det här spelet har kommit långt men det finns så mycket roligare saker som kan göras. Jag älskar det här spelet.
  Reward Event Will you be a Raider or a Survivor in Dragon Ball The Breakers? - 53
  • Teknisk information

  • Officiell webbplats :Escape from Tarkov
  • Kategorier : Action , FPS , Simulering , Mmorpg
  • Utgivare : Battlestate Games
  • Utvecklare : Battlestate Games
  • Läge(n) : Solo , Multiplayer , Co-op
  • Utgivningsdatum : 2016 juov 28
  • Systemkrav
   • Rekommenderat
   • CPU : quad-core processor 3.2 GHz
   • RAM : 16 GB
  • Åldersklassificering
  • PEGI 18
  • Kup najtańsze klucze cyfrowe w sklepach internetowych i pobierz grę za darmo za pośrednictwem sprzedawcy lub wydawcy.
  Lär dig mer
   Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

   Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev