Escape from Tarkov expanderar sin Customs-karta och adderar nya vapen

Escape from Tarkov expanderar sin Customs-karta och adderar nya vapen

Utgivningen av uppdateringen 12.7 för Escape from Tarkov ligger runt hörnet och Battlestate Games har till slut publicerat patch-beskrivningen för den, vilket tillåter spelarna att få en bättre förståelse för några av nyheterna som kommer i förstapersonsskjutarspelet i indie-stil. Spelet har fångat massor av spelare med realistisk mekanik och en hardcore-spelupplevelse och det fokuserar nu på att expandera sitt innehåll med nya tillägg. Den första saken som spelarna märker när patchen implementeras är att de kommer få tillgång till nya vapen, inklusive den portabla granatkastaren FN GL40, och även nya typer av ammunition.

Den huvudsakliga nyheter som uppdateringen 12.7 ger Escape from Tarkov är en expandering av Customs-kartan, en av de äldsta tillgängliga i spelet, vilken nu erbjuder 30% större terräng och tillgång till särskilda byggnader som spelarna tidigare inte kunna tillträda. Men det kommer även att finnas modifieringar i andra Escape from Tarkov-kartor. Shoreline kommer även att se några ändringar med tillägg till den nya scav boss, Sanitar, som är en tidigare läkare som kan hela andra scavs. Han har även gett dem en rad olika stim-packs som kommer att göra sammandrabbningar i området svårare då de kommer att förbättra fiendernas förmågor. Spelare kommer även att kunna dra fördel av dessa nya stim men de kommer behöva vara mycket försiktiga då de kan ha allvarliga biverkningar.

 

 

Det andra stora tillägget som kommer till Escape from Tarkov är en stor förbättring av fiendernas AI, som kommer att förändra scavs beteende för att göra dem till större hot. inte enbart kommer de att gruppera sig för att attackera spelare utan de kommer även att förbättra deras utrustning genom att plundra lik, inklusive liken från spelarna de dödar.

Alla dessa förbättringar kommer att göra Escape from Tarkov till ett ännu bättre alternativ för de som söker efter en extra utmaning. Det finns inget fastställt utgivningsdatum bekräftat för uppdateringen 12.7, men vi förväntar oss att det släpps snart. Som en påminnelse så finns Escape from Tarkov tillgängligt som betaversion. Du behöver vara medveten om att stora ändringar kan komma att implementeras under den här perioden. Spelet erbjuder även i det här stadiet en fantastisk mix av FPS- och MMORPG-mekanismer.

 

 

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev