Instant Gaming EU
 
 

Köp Monster Boy And The Cursed Kingdom

  • PC
  • PS5
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Wonder Boy-sagan återkommer med en ny artikel: Monster Boy and The Cursed Kingdom. Denna nya del av plattformsspelsserien är inspirerad av en av seriens främsta episoder: Wonder Boy III: The Dragon's Trap. Med handritad grafik och ett snyggt soundtrack är Monster Boy and The Cursed Kingdom en värdig fortsättning på den av spelarna så hyllade serien.

    Du spelar som Jin, en ung pojke som försöker hindra sin farbror Nabu från att sprida kaos i kungariket. För att lyckas med detta måste han lösa pussel, upptäcka hemliga platser och övervinna de fiender som står i hans väg. För detta kommer Jin att kunna hitta många magiska vapen och utrustning under sin resa, vilket gör att han kan avslöja mystiska hemligheter. Men det är inte allt, för pojken har en fantastisk kraft: förmågan att förvandlas till sex olika djur. Varje förvandling ger unika färdigheter och resesätt. Du kan byta mellan djuren efter eget tycke och smak, använda grisen och dess speciella känsla för att hitta gömda föremål, eller ormens smidighet för att nå otillgängliga platser.



    Monstervärlden behöver en hjälte för att undvika att hamna i kaos. Det finns ett stort äventyr som väntar på dig i Monster Boy and The Cursed Kingdom. Kommer du att klara av det?

    Läs mer

    De bästa priserna för Monster Boy And The Cursed Kingdom

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Kommentarer om Monster Boy And The Cursed Kingdom

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev