Instant Gaming EU
 
 

Köp Umbrella Corps

  • PC
  • PS4
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Umbrella Corps är ett taktiskt skjutvideospel med flera spelare som utvecklats och publicerats av Capcom. Spelet utspelar sig i Resident Evil-universumet och spelaren tar på sig rollen som en elitsoldat som måste tävla i brutala strider mot andra legosoldater för att få tag på viktiga resurser för sina arbetsgivare.



    Umbrella Corps Spelet innehåller snabba och brutala strider när spelarna rör sig mellan olika områden på en karta för att säkra mål eller eliminera fiendens styrkor. Spelaren kan anpassa sin karaktär med vapen och utrustning från olika tillverkare och använda sig av olika taktiker som att använda skydd, bakhållsstrategier eller aggressiva anfall för att få ett övertag över motståndarna.



    Umbrella Corps innehåller också ett unikt och spännande zombieläge där spelaren måste överleva vågor av odöda samtidigt som han försöker samla in speciella föremål som kan användas för att uppgradera vapen eller köpa uppgraderingar. Med sin hektiska action och imponerande grafik kommer Umbrella Corps garanterat att ge spelarna en intensiv och spännande upplevelse.

    Läs mer

    De bästa priserna för Umbrella Corps

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Ladda ner ditt spel gratis via säljaren eller utgivaren.

    Kommentarer om Umbrella Corps

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev