Instant Gaming EU
 
 

Köp Kingdom: New Lands

  • PC
  • PS4
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Kingdom: New Lands är ett strategispel som utvecklats av Noio och publicerades av Raw Fury 2016. Spelet är en fristående expansion till Kingdom, som släpptes 2015, och placerar spelarna i rollen som en monark som måste bygga och förvalta ett rike, skydda det från fiender och slutligen utöka sitt territorium.



    Spelet i Kingdom: New Lands fokuserar på utforskning, förvaltning och överlevnadsmekanik. Spelarna börjar med ett litet rike, en häst och några mynt. Spelarna måste förvalta sina resurser, bygga och uppgradera byggnader och rekrytera undersåtar till sitt rike. Allt medan man kämpar mot vågor av fiender som försöker förstöra kungariket.



    Spelets grafik är minimalistisk och vackert återgiven, med en livlig och färgstark 2D-pixelkonstvärld som förändras dynamiskt beroende på tid på dygnet och väderförhållanden. Spelets ljuddesign är också anmärkningsvärd, med ett avslappnande och atmosfäriskt soundtrack och ljudeffekter som förbättrar spelupplevelsen.



    En av de unika egenskaperna hos Kingdom: New Lands är att det bygger på att spelaren utforskar och upptäcker. Spelarna måste ge sig ut utanför sitt kungarike för att upptäcka nya landområden och resurser, rekrytera enheter och i slutändan utöka sitt territorium.



    Spelet har också en permadeath-mekanik, där spelarna bara har en chans att slutföra spelet. Om spelarens monark dör eller om deras rike förstörs måste spelarna börja om från början.



    På det hela taget är Kingdom: New Lands ett utmanande och beroendeframkallande strategisimuleringsspel som ger spelarna en unik och engagerande upplevelse. Den innovativa spelmekaniken, den fantastiska grafiken och det stämningsfulla soundtracket gör det till ett måste för fans av strategi- och simuleringsgenren.

    Läs mer

    De bästa priserna för Kingdom New Lands

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om Kingdom: New Lands

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev