Instant Gaming EU
 
 

Köp Rad Rodgers: World One

  • PC
  • PS4
  • XboxOne
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Rad Rodgers: World One är ett spännande sidscrollande äventyr fyllt med utmanande plattformsspel och hjärtskärande action! Ge dig ut på en vild resa med Rad och hans nya vän Dusty när de kämpar sig igenom unika nivåer fyllda med förrädiska fiender och spännande uppdrag.



    Spelet består av snabba plattformshopp och intensiva skottlossningar. Spelarna måste också anpassa sina vapen med kraftfulla uppgraderingar för en vågad upplevelse.



    Visuellt sett ser Rad Rodgers: World One fantastiskt ut - med levande grafik och smidiga animationer som ger liv åt den tecknade världen. Spelets ljud bidrar till atmosfären med sin rockmusik och realistiska ljudeffekter för en spännande resa!



    Dessutom finns det olika fordon som hjälper spelarna att snabbt ta sig igenom hinder. Detta kräver snabba reflexer för att överleva kladdiga situationer och nå slutet säkert!



    På det hela taget kommer Rad Rodgers: World One garanterat att tilltala alla fans av klassiska sidoscrollers. Med sina spännande nivåer och sin fängslande grafik - kommer det garanterat att ge många timmars underhållning för både unga och gamla spelare!

    Läs mer

    De bästa priserna för Rad Rodgers World One

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Kommentarer om Rad Rodgers: World One

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev