Eneba COM
 
 

Köp DEAD RISING

  • PC
  • PS4
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Dead Rising är ett överlevnadsskräckspel som utvecklades och publicerades av Capcom 2006. Huvudpersonen är en fotojournalist vid namn Frank West som upptäcker ett zombieutbrott i Willamette Mall. Spelet kretsar kring Franks försök att avslöja sanningen bakom utbrottet samtidigt som han kämpar mot horder av zombies och räddar överlevande.



    Spelet utspelar sig över 72 timmars speltid, under vilka Frank måste slutföra uppdrag och rädda så många överlevande som möjligt innan militären anländer. För att uppnå dessa mål måste han samla vapen, mat och andra förnödenheter från omgivningen. Franks vapen försämras dock med tiden, vilket leder till att han ständigt måste leta efter ersättningar. Detta lägger till ett lager av strategi till spelet, eftersom spelarna måste balansera behovet av att rädda överlevande med behovet av att hitta vapen och förnödenheter. En av de mest unika funktionerna i Dead Rising är dess användning av ett spel i sandlådestil. Spelets miljöer är stora och öppna, vilket gör att spelarna kan utforska och upptäcka nya saker. Dessutom kan Frank använda nästan alla föremål i miljön som vapen, från trädgårdssaxar till kundvagnar. Detta skapar en känsla av spontanitet som håller spelandet fräscht och spännande.



    Sammanfattningsvis är Dead Rising ett otroligt engagerande överlevnadsskräckspel. Dess blandning av spel i sandlådestil, vapendegradering och tidsbegränsningar skapar en spänningskänsla som håller spelarna på tårna. Dessutom ger dess betoning på att rädda överlevande ett lager av empati som inte ofta ses i liknande spel.

    Läs mer

    De bästa priserna för DEAD RISING

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Ladda ner ditt spel gratis via säljaren eller utgivaren.

    Kommentarer om DEAD RISING

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev