Eneba COM
 
 

Köp My Summer Car

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    My Summer Car är ett överlevnadsspel med öppen värld som skapats av den finske utvecklaren Johannes Rojola från Amistech.



    Spelet utspelar sig på den finska landsbygden sommaren 1995, där den 19-åriga spelaren har familjens hus för sig själv medan hans föräldrar är på semester på Teneriffa.



    Spelaren måste samla ihop, återskapa och förbättra sin fars slitna Satsuma Amp med hjälp av olika bildelar som finns överallt i garaget, samt genom att köpa nya delar. För att tjäna pengar till delarna kan spelaren utföra olika sysslor på landsbygden åt grannarna, till exempel leverera ved med en traktordragen släpvagn, använda en dammsugarbil för att tömma deras septiktankar, göra kilju (finsk hembränning) och sälja den till en alkoholiserad granne och hämta upp den nämnda grannen från stadens pub tidigt på morgnarna i utbyte mot en liten summa pengar. Efter att ha fått Satsuma att klara fordonsbesiktningen och installerat lämpliga eftermarknadsdelar kan spelarens bil delta i en veckovis amatörrallytävling för en chans att vinna en pokal och prispengar.

    Läs mer

    De bästa priserna för My Summer Car

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om My Summer Car

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev