Instant Gaming EU
 
 

Köp Fire Emblem Warriors

  • Switch
  • 3DS
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Fire Emblem Warriors är ett episkt taktiskt actionspel som utvecklats av Koei Tecmo och Omega Force i samarbete med Intelligent Systems, skaparna av de ursprungliga Fire Emblem-spelen. Spelet innehåller en omfattande uppsättning karaktärer från Fire Emblem-serien, inklusive ikoniska figurer som Marth, Chrom, Corrin och Xander, var och en med sina tydliga attacker och kampstilar.



    Spelet iFire Emblem Warriors påminner om Dynasty Warriors-serien, där spelarna styr en enskild krigare på ett slagfält fyllt av otaliga fiender. Spelarna kan utföra överdrivet kraftfulla rörelser som kan slå ut svärmar av fiender i ett enda svep, samt ge strategiska kommandon och para ihop krigare för fantastiska samarbetsaktiviteter. Dessutom innehåller spelet ett omfattande berättelseläge som sträcker sig över världarna i flera Fire Emblem-spel. En av de unika funktionerna i Fire Emblem Warriors är parbildningssystemet, där spelarna kan para ihop två karaktärer för att få olika fördelar. Att para ihop karaktärer kan ge dem ökad rörlighet, förbättrade specialattacker och andra bonusar, vilket gör det till en strategisk aspekt av spelet som spelarna måste tänka på. Dessutom kan spelarna växla mellan parade karaktärer i farten, vilket ger ännu fler strategiska spelmöjligheter.



    På det hela taget är Fire Emblem Warriors ett fantastiskt tillägg till Fire Emblem-serien och ett måste för fans av serien. Spelet har en mängd innehåll, inklusive en omfattande lista av karaktärer, ett episkt historieläge och utmanande spelupplägg. Oavsett om du är ett gammalt fan av serien eller en nykomling till franchisen finns det något för alla i Fire Emblem Warriors.

    Läs mer

    De bästa priserna för Fire Emblem Warriors

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Ladda ner ditt spel till 3DS med Nintendo eShop

    Kommentarer om Fire Emblem Warriors

    • Teknisk information

    • Officiell webbplats : Fire Emblem Warriors
    • Kategorier : Rollspel , Strategi
    • Utgivare : Nintendo
    • Utvecklare : Koei Tecmo
    • Läge(n) : Solo
    • Utgivningsdatum : 2017 golggotmánnu 20
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev