Köp Fire Emblem Engage

  • Switch

Topprankade återförsäljare

    Gör ditt svärd och dina taktiska färdigheter redo för den sjuttonde delen av denna älskade strategiserie. Fire Emblem Engage förflyttar dig till landet Elyos, där de fyra nationerna för tusen år sedan förenade sig med hjältar från andra världar för att försegla Fell-draken Sombron. Men förseglingen börjar blekna och Sombron börjar vakna. Som Alear, den gudomliga draken, är din uppgift att förhindra att Sombron förstör denna en gång fredliga kontinent.



    Du spelar som den anpassningsbara avataren Alear. Samla Emblem Rings och använd deras kraft för att kalla på andra världshjältar från tidigare Fire Emblem-spel. Möt hjältar som Marth, Celica, Sigurd, Leif, Roy, Lyn, Eirika, Ike, Micaiah, Lucina, Corrin och Byleth. Med hjälp av Engage-systemet kan du använda hjältemodiga vapen, färdigheter och annat från dessa fantastiska hjältar, vilket ger bränsle till en robust och mångfacetterad strategi under strid.



    Fire Emblem Engage har många av de kännetecken som kännetecknar ett Fire Emblem-spel. Anpassa dina karaktärer med kostymer och annan kosmetika. Använd amiibo-figurer för att få föremål och låsa upp musikspår från arvet. Spela en gatcha-mekanik för att rita och sammanfoga Bondringar. Och självklart kan du bygga upp en romans med en av hjältarna i din rollista.



    Det är dags att rädda världen igen, den här gången som en ljusets drake. Led dina hjältar till strid i Fire Emblem Engage.

    Läs mer

    De bästa priserna för Fire Emblem Engage

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Avgifter

    (*) Vi upptäckte den här produkten tillgänglig från 9 leverantör(er) som stöder 1 DRM-system: Nintendo eShop1 plattform(ar) - Switch. Spelet erbjuder 2 olika utgåva(or). I vår prisjämförelse identifierade vi 7 digitala erbjudande(n). För fysiska kopie-erbjudanden hittade vi 4 priser.

    Kommentarer om Fire Emblem Engage

    Du kanske även gillar

    • Teknisk information

    • Kategorier : Rollspel , Strategi
    • Utgivare : Nintendo
    • Utvecklare : Intelligent Systems
    • Läge(n) : Solo
    • Utgivningsdatum : 2023 ođđajagemánnu 20
    • Åldersklassificering
    • PEGI 12ESRB T
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev