Instant Gaming EU
 
 

Köp The Wild Eight

  • PC
  • PS4
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    The Wild Eight är ett intensivt överlevnadsspel som tar dig med på en spännande resa. Du är placerad i en fientlig vildmark fylld av farliga djur, hårt väder och andra överlevande som kanske är vänliga eller inte. När du utforskar världen omkring dig är det upp till dig att bestämma hur du bäst överlever och trivs i denna oförlåtande miljö.



    Spelet har åtta spelbara karaktärer, var och en med sina egna unika styrkor och svagheter. Dessa karaktärer måste samarbeta när de försöker hitta en väg ut ur vildmarken levande. Spelarna kan använda olika verktyg som vapen, bågar, fällor med mera för att överleva mot naturens hot. Din karaktärs färdigheter inkluderar också att tillverka vapen från resurser som finns i hela landet; allt från svärd till spjut kan tillverkas av material som trä och sten som finns i din omgivning.



    Förutom att överleva mot fiender, både människor och djur, har The Wild Eight också dynamiska vädersystem som spelarna måste anpassa sig till om de vill ha någon chans att ta sig hem levande. Snöstormar kan blåsa bort förnödenheter medan åskväder kan sätta träd i brand - spelarna behöver snabba reflexer och smart tänkande om de ska klara sig igenom dessa extrema förhållanden oskadda.

    Läs mer

    De bästa priserna för The Wild Eight

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om The Wild Eight

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev