Instant Gaming EU
 
 

Köp WARTILE

  • PC
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    WARTILE är ett spännande och unikt spel som har tagit spelvärlden med storm. WARTILE kombinerar element från klassiska strategispel med modern grafik och erbjuder en ny fräsch version av genren.



    I WARTILE styr du ett team av krigare som utforskar forntida ruiner i jakt på kraftfulla artefakter och dolda hemligheter. När du går igenom varje nivå får dina hjältar styrka och färdigheter som hjälper dem att kämpa sig igenom horder av farliga fiender. Du måste också använda taktiskt tänkande för att se till att du överlistar dina motståndare för att nå slutmålet: seger.



    Den fantastiska grafiken är en av de mest imponerande funktionerna i WARTILE, med vacker 3D-grafik och realistiska ljuseffekter som ger liv åt varje scen. Från frodiga skogar fyllda med magiska varelser till djupa fängelsehålor som kryllar av monster - det finns något för alla i detta visuellt fängslande äventyrsspel! Ljuddesignen är också förstklassig och ger en uppslukande upplevelse som drar in spelarna ännu mer i dess värld.

    Läs mer

    De bästa priserna för WARTILE

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Kommentarer om WARTILE

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev