Instant Gaming EU
 
 

Köp Golf It!

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Golf It! är ett minigolfspel för flera spelare som utvecklats av Perfuse Entertainment, som fokuserar på att ge spelarna en uppslukande och dynamisk upplevelse. Spelet har en multiplayer-editor där spelarna kan bygga och spela egna kartor med sina vänner. Golf It! erbjuder realistisk grafik som återskapar verklighetstrogna golfbanor, vilket gör att spelarna kan få den fulla golfupplevelsen från sitt eget hem. Med sina intuitiva kontrollsystem kommer spelare på alla nivåer att njuta av detta konkurrenskraftiga och roliga spel.



    Målen i Golf It! är varierande: förutom att sätta bollarna i hålet med så få slag som möjligt finns det också bonuspoäng att tjäna genom att passera genom vissa faror i ett slag eller genom att träffa speciella mål som finns utspridda runt om på banan. Spelarna måste använda strategi och timing för att fatta korrekta beslut när de spelar varje hål - från att välja klubbor eller slag som maximerar skadepoängen till att sikta exakt så att de inte hamnar utanför banan eller i vattenfällor. Under onlinespelet kan deltagarna chatta med andra spelare medan de väntar på sin tur så att de kan dela med sig av tips och råd om hur de bäst tar sig an svåra hål tillsammans.



    För dem som tröttnar på det vanliga minigolfspelet innehåller Golf It! flera unika tilläggslägen som Party Games - speciellt utformade för större grupper av vänner - samt Golf Royale, där upp till 24 spelare tävlar i ett battle royale-format. Golf It! erbjuder en spännande och interaktiv spelupplevelse som kommer att hålla spelarna underhållna i flera timmar. Med sin realistiska grafik, intuitiva kontroller och olika mål och spellägen kommer Golf It! garanterat att ge liv åt den klassiska minigolfupplevelsen. Oavsett om du spelar ensam eller med vänner kommer fans av Golf It! att hitta mycket att njuta av här.

    Läs mer

    De bästa priserna för Golf It!

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Golf It!

    juan
    juan
    2018 borg 23 14:33 dlcompare.es
    alguien sabe como solucionar fatal error de steam
    Någon vet hur man löser fatal steam error?
    sebastian
    sebastian
    2018 suoi 4 20:35 dlcompare.es
    lo qui ero
    Jag älskar honom
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev