Eneba COM
 
 

Köp Prey (Bethesda)

  • PC
  • PS4
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Prey är tillbaka, men det är inte som du minns det. Nej, från Bethesda och Arkane Studios kommer en ny version av den av fansen älskade serien, en version som tar sci-fi, förstapersonsskjutare och skräck till nya spännande nivåer. Allt detta sker i rymdens vidder precis runt jorden. För i denna alternativa version av historien överlevde president John F. Kennedy sitt mord, och på grund av det tog rymdkapplöpningen till nya höjder. Men detta medförde inte bara ära, utan även invasion. Ett utomjordiskt hot sänkte sig över jorden, men förenade mot dem är de ett. Men de kunde inte stanna där. Genom att skapa en särskild bas ovanför jorden, känd som Talos 1, experimenteras fångarna från det kriget för att hitta sätt att "förbättra" mänskligheten via förmågor. Men nu har de kommit ut och tar sin hämnd. Vad värre är, du är ny på stationen och du inser att något händer dig. Något ... oväntat. Nu måste du resa dig och slåss mot dem som försöker döda resten av besättningen, samtidigt som du utnyttjar dina nya förmågor och tar reda på sanningen bakom stationen och vad som verkligen pågår där. Prey ger dig makten att spela spelet på ditt sätt, bokstavligen. Använd de krafter du vill ha, sträva efter att få nya och ta sedan ner dina fiender som vågar stå i vägen för dig. Mixa och matcha, testa några saker och kom fram till den perfekta kombinationen för att förstöra. Du är Morgan Yu, din värld har vänds upp och ner, och det här är Prey.

    Läs mer

    De bästa priserna för Prey (Bethesda)

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Ladda ner ditt spel gratis via säljaren eller utgivaren.

    Kommentarer om Prey (Bethesda)

    Spaddassin
    Spaddassin
    2018 juov 6 18:57 dlcompare.fr
    Good for me, i've got the licence in seconds to a minute. But i'm beguinning at 0.93 click on the link to a 1.09 and finish paying at 1.5€ with the paypal one click. Not a big sum, but be aware :)
    Bra för mig, jag har körkortet på några sekunder till en minut. Men jag börjar på 0.93 klicka på länken till 1.09 och slutar betala på 1.5€ med paypal ett klick. Det är ingen stor summa, men var medveten om det :)
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev