Instant Gaming EU
 
 

Köp Shiness: The Lightning Kingdom

  • PC
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Shiness: The Lightning Kingdom är ett actionrollspel som utvecklats av studion Enigami. Spelarna får följa Chado och hans följeslagare på deras resa genom den sönderslagna världen Mahera för att rädda den från förintelse.



    Shiness: The Lightning Kingdom har en unik konststil, vacker 3D-grafik och ett uppslukande soundtrack som alla kombineras för att skapa en fängslande upplevelse för spelarna. Shiness: The Lightning Kingdom utspelar sig i en levande fantasivärld full av hemligheter och faror och ger dig kontroll över ditt öde med sitt snabba stridssystem där varje beslut får konsekvenser. Förutom den djupa stridsmekaniken måste spelarna också samla magiska varelser, så kallade Shi, som kan användas för att hjälpa till att övervinna mäktiga fiender eller pussel längs resan. Spelarna kommer att utforska miljöer fyllda med minnesvärda karaktärer och utmanande uppdrag samtidigt som de får nya färdigheter, trollformler, vapen och rustningar som gör det möjligt för dem att anpassa sin spelstil när de går vidare genom berättelselagets fängslande berättelsebåge. Dessutom har spelarna tillgång till en rad innehåll efter spelet, som sidoaktiviteter och valfria dungeons för dem som vill ha ännu mer av denna genomarbetade rollspelsupplevelse.



    Shiness: The Lightning Kingdom erbjuder ett högt återspelningsvärde tack vare de många hemligheter som väntar på att låsas upp under varje spelomgång, vilket gör det möjligt för spelarna att upptäcka dolda förmågor och avslöja sanningen bakom Maheras mystiska förflutna. Shiness: The Lightning Kingdom bjuder in spelare på alla nivåer till en värld av spännande action-RPG-upplevelser.

    Läs mer

    De bästa priserna för Shiness The Lightning Kingdom

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Kommentarer om Shiness: The Lightning Kingdom

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev