Instant Gaming EU
 
 

Köp SCUM

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    SCUM är en överlevnadstitel online med öppen värld för flera spelare som placerar dig som en av fångarna på fängelseön Bagne de Cayenne, en plats där den andra säsongen av SCUM, den världsberömda TV-serien från TEC1, kommer att få 64 fångar att kämpa för sina liv i en tävling av typen Hungerspelen. Målet med spelet är ganska tydligt: du måste överleva och fly från ön. Men det kommer inte att bli någon lätt uppgift.



    Först och främst måste du ta bort det implantat som placerats på dig och som hindrar dig från att fly, inget trivialt om man betänker att du börjar utan några som helst resurser i denna tävling. Att hitta de resurser du behöver för att överleva och nå dina mål kommer att vara svårt nog, men du måste också planera din strategi. Kommer du att fokusera på smygande för att undvika konflikter eller kanske försöka bli så stark som möjligt och använda alla eldkrafter du kan uppbringa för att slåss mot de andra spelarna? Vad du än gör är den enda regeln att du måste överleva. Kom bara ihåg att ditt huvudmål är att överleva och fly från platsen.



    Med oöverträffade nivåer av karaktärsanpassning och detaljerad överlevnadsmekanik syftar SCUM till att leverera den mest verkliga överlevnadsupplevelsen. Har du vad som krävs för att överleva till denna galna och blodiga show? Bevisa det genom att delta i SCUM!

    Läs mer

    De bästa priserna för SCUM

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om SCUM

    samuel lopez de los reyes
    samuel lopez de los reyes
    2018 skáb 11 01:49 dlcompare.es
    tiene buena pinta pero me gustaria una traduccion al español...
    Jag skulle vilja se en översättning till spanska....
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev