Eneba COM
 
 

Köp The Assembly

  • PC
  • PS4
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    The Assembly är en interaktiv berättelse som utspelar sig i en moraliskt tvetydig organisation och är utformad för virtuell verklighet. Som spelare utforskar du denna mystiska plats från två motstridiga perspektiv av individer som måste fatta svåra beslut och möta tankeväckande konsekvenser. Du tar kontroll över dessa karaktärer för att uppleva deras individuella berättelser som kulminerar i ett av många spännande slut.



    Det här revolutionerande förstapersons-spelet har skapats av nDreams, en ledande utvecklare av VR-spel, för att ge spelarna ett uppslukande sätt att uppleva världen omkring dem. Spelarna kan tillfredsställa sin nyfikenhet när de dyker djupt ner i en unik berättelse full av realistiska känslor och sociala frågor om moral. The Assembly lyfter fram teman som rädsla, ambition och maktspel och uppmuntrar spelarna att tänka kritiskt på varje beslut de fattar - eftersom varje åtgärd som vidtas har direkta konsekvenser för hur din berättelse utvecklas. Spelarna fördjupar sig i två kontrasterande berättelser: den ena tillhör Cal Pearson, en nyrekryterad, som söker svar bakom The Assembly's hemlighetsfulla verksamhet, medan Vance Merrill, en erfaren veteran, brottas med sin egen skuld till följd av order som gavs flera år tidigare inom organisationens väggar. Båda handlingslinjerna knyts ihop på ett vackert sätt i båda ändarna - och skapar explosiva scenarier däremellan där spelarna måste bestämma sig för vilken typ av person de vill vara.



    Ta dig an utmaningen The Assembly och gör Cal och Vance sällskap när du upplever en känslomässigt laddad resa som är skapad för virtual reality-spelare. Testa dig själv mot de moraliskt tvetydiga beslut som fattas i den här interaktiva berättelsen och upptäck den sanna kraften i VR-spel med nDreams.

    Läs mer

    De bästa priserna för The Assembly

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om The Assembly

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev