Eneba COM
 
 

Köp Birthdays the Beginning

  • PC
  • PS4
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Birthdays the Beginning är ett simuleringsspel i sandlådestil som släpptes 2017. Spelet ger spelarna kontroll över en hel värld och låter dem forma miljön och skapa liv.



    Spelets huvudfokus är att använda kubens kraft, känd som "Navi", för att höja och sänka terrängen och på så sätt skapa förutsättningar för olika typer av livsformer att växa fram. Allt eftersom spelarna går framåt i spelet kan de skapa alltmer komplexa och varierande ekosystem, vilket främjar utvecklingen av hela ekosystem och arter.



    Spelet har ett handledningsläge där spelarna kan bekanta sig med spelets mekanik och ett sandlådeläge där spelarna kan skapa sin egen värld utan några befintliga förutsättningar.



    Spelets grafik är visuellt imponerande, med en estetik som påminner om en ritbok för barn. Ljuddesignen är också anmärkningsvärd, med avslappnande musik och ljudeffekter som kompletterar spelets fridfulla atmosfär.



    I Birthdays the Beginning har spelarna ansvar för att hantera olika aspekter av ekosystemet, inklusive temperatur, luftfuktighet och näringsnivåer. Spelarna kan också höja och sänka vattennivån för att skapa olika miljöer, och de kan justera spelets tidsperiod, vilket gör att utvecklingen kan ske snabbare eller långsammare.



    Spelets återspelningsvärde är högt, eftersom spelet erbjuder många möjligheter för spelarna att utforska vid varje spelomgång. Dessutom innehåller spelet en fotofunktion som gör att spelarna kan ta och spara bilder av ekosystemen och de varelser de skapar.



    På det hela taget är Birthdays the Beginning ett engagerande och fredligt simuleringsspel som ger spelarna möjlighet att skapa och forma sin värld. Med sin unika spelmekanik, fantastiska grafik och avslappnande musik är det ett spel som måste spelas för dem som letar efter en lugnande och uppslukande spelupplevelse.

    Läs mer

    De bästa priserna för Birthdays the Beginning

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om Birthdays the Beginning

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev