Instant Gaming EU
 
 

Köp Human: Fall Flat

  • PC
  • PS5
  • PS4
  • Switch
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Human: Fall Flat är ett unikt fysikbaserat pusselspel där du måste använda din intelligens och kreativitet för att lösa utmanande pussel. Spelaren måste utforska surrealistiska drömlandskap och använda sin omgivning för att slutföra uppgifter och mål.



    Spelet fokuserar på smart problemlösning - så att du kan utnyttja spelets realistiska fysiksystem på bästa sätt för att komma förbi hinder och nå ditt mål. Dessutom finns det gott om extrafunktioner och bonusar för extra återspelningsvärde - som olika karaktärer, anpassade nivåer och mycket mer! Spelarna har tillgång till ett urval av verktyg och föremål - var och en erbjuder sin egen unika fördel när de används på rätt sätt!



    Grafiskt sett är Human: Fall Flat fantastiskt snyggt - med detaljerade 3D-miljöer med massor av naturliga ljuseffekter som verkligen framhäver skönheten i de drömlika landskapen. Spelets soundtrack är lika imponerande - med pianomelodier och ambienta ljudlandskap för de mer avkopplande stunderna!



    På det hela taget kommer Human: Fall Flat garanterat att sätta din kreativitet på prov. Med sitt unika upplägg och sina belönande pussel kommer det säkert att ge många timmars pussellösningsunderhållning för både gamla och nya spelare!

    Läs mer

    De bästa priserna för Human Fall Flat

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Om du har en digital Xbox Play Anywhere-titel kan du spela på både Windows 10 PC och Xbox One.

    Kommentarer om Human: Fall Flat

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev