Instant Gaming EU
 
 

Köp Has-Been Heroes

  • PC
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Has-Been Heroes är ett unikt och fartfyllt strategispel med roguelike-element. Spelarna tar på sig rollen som ett team av modiga hjältar - från att försvara sitt rike till att möta episka strider!



    Gameplayet består av intensiva strider, djup karaktärsanpassning & fängslande historier - allt medan du njuter av vacker grafik. Spelarna kan också uppgradera sina vapen med en rad uppgraderingar för ännu bättre resultat!



    Visuellt sett ser Has-Been Heroes fantastiskt ut - med detaljerad tecknad grafik som ger liv åt platserna. Spelets ljud bidrar till atmosfären med sina episka soundtracks och effekter för en uppslukande upplevelse!



    Dessutom finns det ett utmanande kampanjläge - där spelarna kan bemästra kraftfulla trollformler och kämpa mot överväldigande odds. Det här läget innehåller också unika nivåer som kräver strategiskt tänkande och skickligt utförande för att vinna.



    På det hela taget kommer Has-Been Heroes garanterat att tilltala alla som gillar taktiska spel. Med sina olika spellägen, odöda fiender och snabba strider kommer det säkert att ge många timmars underhållning för både gamla och nya spelare!

    Läs mer

    De bästa priserna för Has Been Heroes

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Kommentarer om Has-Been Heroes

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev