Eneba COM
 
 

Köp Steep - Season Pass

  • PC
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Steep - Season Pass är ett omfattande tilläggspaket som ger spelarna en uppsjö av extra innehåll för att förbättra deras spelupplevelse i Steep. Paketet innehåller tre stora expansioner, var och en med sin unika uppsättning utmaningar, kartor och utrustning.



    Den första expansionen, Winterfest, är ett festligt tillägg som utspelar sig under julhelgen. Den innehåller en vintersportfestival i Japan med nio nya utmaningar och tre unika dräkter. Spelarna kan tävla i nya evenemang som Winter Sled, Snowboard Cross och Wing Suit Race i en miljö fylld av julstämning.



    Den andra expansionen, Extreme Pack, är inriktad på adrenalinjunkies som längtar efter de mest utmanande prestationerna. Den introducerar tre nya sporter - Rocket Wings, Base Jumping och Speed Riding - och nya kartor för varje sport. Utmaningen Rocket Wings innebär att du svävar över himlen med en uppsättning raketdrivna vingar, medan Base Jumping handlar om att hoppa från höga strukturer. Speed Riding är en kombination av skidåkning och skärmflygning, där spelarna glider nedför branta bergssluttningar.



    Den tredje expansionen, Adrenaline Pack, handlar om att tänja på gränserna för gravitationsutmanande trick och stunts. Den introducerar en ny karta i Alaska och fem nya utmaningar som Cliff Dive, Spider Challenge och Freestyle Challenge. Dessutom kan spelarna testa ny utrustning som Moonlight Pack och Rocket Wingsuit.



    Förutom de tre expansionerna innehåller Steep - Season Pass också 10 000 Steep Credits som spelarna kan använda för att köpa ny utrustning och kostymer i spelbutiken.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Steep

    De bästa priserna för Steep Season Pass

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Aktivera din kod på Ubisoft Connect.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Kommentarer om Steep - Season Pass

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev