Instant Gaming EU
 
 

Köp Through the Woods

  • PC
  • PS4
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Through the Woods är ett psykologiskt skräckspel. Spelet utspelar sig på en mystisk ö i Norge, där spelaren tar på sig rollen som en mor som letar efter sin försvunna son.



    Spelet i Through the Woods fokuserar på utforskning, pussellösning och överlevnadsmekanik. Spelarna måste navigera genom den mörka och kusliga skogen, interagera med olika karaktärer och lösa pussel för att avslöja sanningen bakom sonens försvinnande.



    Spelets grafik är fantastisk, med en vackert renderad och spöklikt atmosfärisk miljö som bidrar till spelets övergripande känsla av skräck och obehag. Spelets ljuddesign är också anmärkningsvärd, med oroande ljudeffekter och omgivande ljud som bidrar till den uppslukande skräckupplevelsen.



    Ett av de unika dragen i Through the Woods är användningen av norsk mytologi och folklore. Spelet hämtar inspiration från den nordiska mytologin för att skapa en uppslukande och engagerande berättelse som håller spelarna i sittande på kanten av sina stolar.



    Spelet har flera olika slut, vilket ger spelarna olika utfall baserat på deras val under spelets gång, vilket ger återspelbarhet och en ännu djupare känsla av konsekvens och fördjupning.



    På det hela taget är Through the Woods ett skrämmande och medryckande skräckspel som ger spelarna en unik och engagerande upplevelse. Dess innovativa spelmekanik, fantastiska grafik och betoning på berättande gör det till ett måste för fans av skräck- och äventyrsgenren.

    Läs mer

    De bästa priserna för Through the Woods

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om Through the Woods

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev