Eneba COM
 
 

Köp Worms Ultimate Mayhem

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Worms Ultimate Mayhem är ett explosivt och beroendeframkallande turbaserat strategispel med tecknad grafik. Spelarna tar på sig rollen som ett lag av maskar - från att skjuta vapen till att köra fordon och mycket mer!



    Gameplayet består av frenetiska strider, djup anpassning & gripande historier - allt medan du njuter av vackert detaljerad grafik. Spelarna kan också utrusta sina lag med en rad olika vapen för ännu bättre resultat!



    Visuellt sett ser Worms Ultimate Mayhem fantastiskt ut - med färgstark 2D-grafik som ger platserna liv. Spelets ljud bidrar till atmosfären med sina nyckfulla ljudspår och effekter för en uppslukande upplevelse!



    Dessutom finns det ett utmanande kampanjläge - som låter spelarna behärska kraftfulla vapen och kämpa mot överväldigande odds. Det här läget innehåller också unika nivåer som kräver strategiskt tänkande och skickligt utförande för att vinna.



    På det hela taget kommer Worms Ultimate Mayhem garanterat att tilltala alla som gillar taktiska spel. Med sin roliga humor, destruktiva miljöer och snabba strider kommer det säkert att ge många timmars underhållning för både gamla och nya spelare!

    Läs mer

    De bästa priserna för Worms Ultimate Mayhem

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Worms Ultimate Mayhem

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev