Instant Gaming EU
 
 

Köp Pankapu

  • PC
  • PS4
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Pankapu är ett fängslande berättande action-plattformsspel som tar spelaren med på en spännande resa genom Djaha'rells drömmar, ett ungt barn som har drabbats av en tragisk händelse. Spelet utvecklas av Too Kind Studio och publiceras av Dear Villagers och erbjuder en unik och uppslukande spelupplevelse som kombinerar actionfyllda strider med en djup och känslomässig berättelse.



    Spelarna tar kontroll över Pankapu, en modig krigare som har fått i uppdrag att försvara Djaha'rells drömmar från Nightmare's onda krafter. När spelaren tar sig fram genom spelets olika nivåer möter han eller hon en mängd olika fiender och hinder som han eller hon måste övervinna med hjälp av en mängd olika färdigheter och förmågor. Från att hoppa och undvika till att attackera och kasta trollformler har Pankapu en rad olika rörelser till sitt förfogande som kan uppgraderas och anpassas med hjälp av färdighetspoäng som han tjänar under spelets gång. En av de viktigaste funktionerna i Pankapu är möjligheten att byta mellan olika Aegis, eller rustningar, i realtid. Varje Aegis har sina egna unika förmågor och krafter som kan användas för att övervinna specifika utmaningar och fiender. Till exempel är Archer Aegis idealisk för strid på långa avstånd, medan Mage Aegis gör det möjligt för spelaren att kasta kraftfulla trollformler. Genom att strategiskt byta mellan Aegis under spelets gång kan spelarna få en betydande fördel över sina fiender och avancera längre i spelet.



    På det hela taget är Pankapu ett vackert skapat spel som erbjuder en förtrollande och magisk värld att utforska. Med sin fantastiska grafik, engagerande berättelse och utmanande spelupplevelse kommer det garanterat att fängsla spelare i alla åldrar och på alla kunskapsnivåer. Oavsett om du är ett fan av actionplattformar eller helt enkelt letar efter ett uppslukande äventyr är Pankapu definitivt värt att spela.

    Läs mer

    De bästa priserna för Pankapu

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om Pankapu

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev