Eneba COM
 
 

Köp Mega Man Legacy Collection 2

  • PC
  • PS4
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Mega Man Legacy Collection 2 är ett actionspel som utvecklats av Capcom. I spelet tar spelaren på sig rollen som den ikoniska karaktären Mega Man när han ställs mot robotskurkar i ett försök att rädda världen.



    Spelet har klassisk sidscrollande action när spelarna slåss mot fiender, utforskar farliga nivåer och använder power-ups för att besegra Dr. Wilys hantlangare. De kan också genomföra speciella utmaningar, samla in användbara föremål och uppgradera sina vapen för att få ett övertag över sina motståndare.



    Mega Man Legacy Collection 2 Innehåller sex olika spel som utmanar spelarna att klara av olika stadier med begränsade liv och resurser för att överleva fiendens attacker. De kan också välja mellan olika nivåer, använda speciella förmågor och använda strategiska taktiker för att besegra Dr. Wilys maskiner.



    Spelet har också remasterade låtar och levande färger som ger varje nivå liv. Med sina frenetiska actionsekvenser och olika bossar kommerMega Man Legacy Collection 2 säkert att erbjuda en intensiv spelupplevelse!

    Läs mer

    De bästa priserna för Mega Man Legacy Collection 2

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Ladda ner ditt spel gratis via säljaren eller utgivaren.

    Kommentarer om Mega Man Legacy Collection 2

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev