Instant Gaming EU
 
 

Köp Metal Gear Survive

  • PC
  • PS4
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Upptäck eller återupptäck Metal Gear på ett helt nytt sätt med Metal Gear Survive.



    Handlingen utspelar sig strax efter händelserna på Metal Gear Solid V: Ground Zeroes och långt före Metal Gear Solid V: The Phantom Pain. Efter att XOF attackerat Mother Base, och medan Big Boss flyger iväg i en helikopter, bildas ett maskhål över den förstörda basen. En av Big Boss' soldater får sin arm sugen in i detta parallella universum, men han lyckas ändå komma undan. Det är denna soldat som du kommer att spela i Metal Gear Survive.



    Sex månader efter händelsen vaknar du upp i basen för en hemlig organisation: Wardenclyffe-sektionen. Du träffar en av dess medlemmar, en viss Good Luck, som berättar att din arm har blivit infekterad efter att ha korsat maskhålet och att han räknar med att du ska återvända och hitta ett botemedel mot denna infektion. Du kommer då att hamna i ett mardrömsliknande parallelluniversum, befolkat av hemska varelser som inte är några andra än de som sögs in i maskhålet sex månader tidigare och som har blivit offer för infektionen.



    I singelspelarkampanjen Metal Gear Survive kommer du regelbundet att uppmanas att ge dig ut i denna mardrömslika värld för att slutföra uppdrag. Men denna parallella värld är mycket fientlig, och förutom de varelser som lever där måste du vara uppmärksam på dina syrenivåer. I vissa områden är luften nämligen giftig, och ditt handlingsområde kommer att utvidgas successivt allteftersom du avancerar i spelet.



    En av de stora nyheterna i Metal Gear Survive är överlevnadsaspekten. Du måste skapa din egen bas av föremålen och miljön. Din karaktär kan interagera med nästan allt runt omkring dig, vilket gör att du kan samla in en mängd olika resurser som du kan använda för att tillverka många föremål senare, till exempel ammunition. Du kommer också att hitta utrustning och vapen som du måste ta hand om eftersom de slits ut och därför har en begränsad livslängd. Under dina uppdrag kommer du dessutom att få erfarenhet för att förbättra dina färdigheter och bli högre i nivå.



    Metal Gear Survive har också ett kooperativt flerspelarläge för fyra spelare. Du och dina lagkamrater måste överleva successiva vågor av angripare. För att göra detta måste ni gå samman och stärka er bas genom att bygga barrikader eller tillverka ammunition. Du kan också slutföra sidouppdrag mellan två vågor för att tjäna bonusar. Ingen konkurrens här, för i slutet av spelet kommer varje spelare att kunna behålla den erfarenhet och de resurser som han har förvärvat under spelsessionen och använda dem senare i enspelarläget.

    Ett infiltrationsläge för två spelare föreslås också.



    Samtidigt som man behåller vissa aspekter av spelupplägget som är specifika för serien, erbjuder Metal Gear Survive, med sina inslag av överlevnad och rollspel, en aldrig tidigare skådad spelupplevelse.

    Läs mer

    De bästa priserna för Metal Gear Survive

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Ladda ner ditt spel gratis via säljaren eller utgivaren.

    Kommentarer om Metal Gear Survive

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev