Instant Gaming EU
 
 

Köp Sonic Forces

  • PC
  • PS4
  • Switch
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Sonic Forces är ett actionfyllt plattformsspel som utspelar sig i en värld av kaos och förstörelse. Spelarna måste kämpa sig igenom horder av fiender samtidigt som de slår sig samman med andra karaktärer för att bygga det ultimata motståndet - allt medan de samlar ringar och bemästrar gravitationsbrytande stunts!



    Gameplayet fokuserar på intensiv hastighet och strid - så att du kan bekämpa dina fiender med en mängd olika vapen och utföra fantastiska trick för att öka din poäng. Dessutom finns det massor av uppdrag & belöningar som kan genomföras för extra bonusar - som att låsa upp exklusiva uppgraderingar eller låsa upp speciella kostymer. Spelarna har tillgång till ett unikt urval av karaktärer med olika färdigheter - alla med sina egna specifika förmågor och attribut som kan innebära skillnaden mellan seger och nederlag!



    Grafiskt sett är Sonic Forces fantastiskt snyggt - med livlig grafik och smidiga animationer som ger den kaotiska världen ett elektriserande intryck. Spelets soundtrack är lika imponerande - med melodiska melodier som passar perfekt till den högoktaniga atmosfären!



    På det hela taget kommer Sonic Forces garanterat att testa dina reflexer! Med sin snabba action, strategiska strid och dynamiska grafik kommer det garanterat att ge timmar av intensivt nöje för alla spelare!

    Läs mer

    De bästa priserna för Sonic Forces

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Ladda ner ditt spel gratis via säljaren eller utgivaren.

    Kommentarer om Sonic Forces

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev