Eneba COM
 
 

Köp Battle Chasers: Nightwar

  • PC
  • PS4
  • Switch
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Battle Chasers: Nightwar är ett turordningsbaserat rollspel som kombinerar den klassiska formeln med utforskning, strid och berättelse med modern grafik och djupa dungeon-dykningar. I Battle Chasers värld tar spelarna på sig rollen som en grupp äventyrare som utforskar gamla ruiner och förrädiska fängelsehålor i jakt på kraftfulla vapen och magiska artefakter.



    Gameplayet innehåller en blandning av realtidskrig, pussellösning och resurshantering - samt en rad unika karaktärer. Varje karaktär har sina egna färdigheter och förmågor som hjälper dem i strid, vilket ger taktiska strategiska strider där timing är avgörande! Dessutom finns det mycket att utforska också - från hemliga områden till gömda skatter och mycket mer.



    Grafiskt sett ser Battle Chasers: Nightwar fantastiskt ut. Miljöerna är mycket detaljerade medan karaktärernas utformning är intrikat utformad - vilket ger varje karaktär ett spännande utseende och en spännande känsla. Spelets soundtrack är lika imponerande - med en blandning av intensiv rockmusik som passar perfekt till den luftiga fantasyatmosfären!



    På det hela taget är Battle Chasers: Nightwar en engagerande RPG-upplevelse som ger gott om belöningar för dem som är villiga att ta sig an dess utmaningar. Med sin djupa spelmekanik, övertygande berättelse och fängslande grafik och ljud - kommer det garanterat att hålla dig underhållen i flera timmar i sträck!

    Läs mer

    De bästa priserna för Battle Chasers Nightwar

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Ladda ner ditt spel gratis via säljaren eller utgivaren.

    Kommentarer om Battle Chasers: Nightwar

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev