Eneba COM
 
 

Köp Dead Alliance

  • PC
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Dead Alliance är ett första personskjutspel som utvecklats av IllFonic. Spelet utspelar sig i en värld där zombieviruset har spridit sig och förvandlat en stor del av befolkningen till tanklösa odöda varelser. Spelaren tar på sig rollen som en överlevare som måste leta efter resurser och slåss mot fiender som kontrolleras av både AI-motståndare och andra spelare online.



    Spelet erbjuder en uppslukande flerspelarupplevelse online med lägena Deathmatch och Team Deathmatch med stöd för upp till 16 spelare. Spelarna kämpar på stora öppna kartor fyllda med mål, förrådsleveranser och interaktiva miljöer som förstörbara byggnader och fällor. Striderna är snabba och viscerala, med realistisk vapenmekanik och tillfredsställande skottlossning. Vapnen sträcker sig från klassiska skjutvapen som AK-47:or till futuristiska energivapen och kastvapen som granater och C4.



    Dead Alliance har också tre olika rankingsystem: Player Progression System (PPS), som belönar spelare för deras framsteg i spelet, Leaderboards för att jämföra spelarnas statistik och Leaderboard Emblems som gör det möjligt för skickliga spelare att sticka ut bland de andra. Med sitt dynamiska flerspelarspel, belönande progressionssystem, robusta kartval och intensiva strider erbjuder Dead Alliance något för alla typer av skyttefantaster!

    Läs mer

    De bästa priserna för Dead Alliance

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kommentarer om Dead Alliance

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev