Eneba COM
 
 

Köp XCOM 2: War of the Chosen

  • PC
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Direkt från XCOM: Enemy Unknown, och hyllat av kritikerna, är XCOM 2 tillbaka idag med sin första expansion, XCOM 2: War of the Chosen. Tjugo år efter världsledarnas kapitulation inför det utomjordiska hotet har mänskligheten inte gett upp. XCOM finns fortfarande där, gömd i skuggorna för att bekämpa ADVENT-hotet som ständigt förföljer varje form av motstånd. Ombord på Talion, ett skepp som har blivit det nya XCOM-högkvarteret, är du befälhavaren som leder verksamheten. Men i XCOM 2: War of the Chosen bestämmer sig ADVENTs, som är rasande över XCOMs senaste segrar, för att öka tempot och stoppa sin befälhavare. För att utföra detta uppdrag skickar Ancients på sina mest formidabla kämpar, kallade Chosen. Med var och en av dem unika förmågor är Chosen skoningslösa och redo att göra allt för att förinta dig.




    • Assassin Assassinen är en smygande enhet som föredrar närstrid. Med tanke på att hennes taktik är felfri har hon en mycket hög uppfattning om sig själv och anser sig stå långt över mänskligheten på grund av sin status hos de gamla. Hon är dock utrustad med skrämmande stridsfärdigheter. Hennes favoritvapen är katana, och hon slåss praktiskt taget bara med den. Med sin unika förmåga att försvinna och dyka upp igen som hon vill är hon faktiskt en formidabel motståndare som kan teleportera sig till de oattraktiva enheterna och döda dem med förödande slag. Hon kan också bedöva och desorientera hela grupper av soldater genom vågor av psionisk kraft.




    • The Sorcerer The Sorcerer är utan tvekan den mest arroganta Chosen, som har offrat sin mentala hälsa genom att dricka mer än vad som är rimligt vid källan till psionisk kraft. Han tror att han är en gud och tror att han är den enda som känner igen psionisk kraft. Beväpnad med ett stormgevär använder Sorcerer en mängd olika psioniska förmågor på slagfältet. Han kan framkalla en flodvåg av spektrala zombies som rusar på XCOM-soldater och exploderar i deras led. Han kan teleportera sina allierade till olika platser på slagfältet och till och med kontrollera sina fiender genom att tänka, eller till och med göra dem galna, vilket kan ge olika effekter. Han kan också åberopa ytterligare vakter som kan utföra dödliga attacker och låta honom gå in i stasis, vilket gör honom osårbar så länge vakterna är aktiva.




    • The Hunter Jägaren är en distansenhet som kan spåra sitt byte till andra änden av kartan. Med en sadistisk sträng gillar han att följa långsamt, skada och handikappa XCOM-enheterna innan han blåser det dödliga slaget. Han blir mer djärv när han ser sina fienders blod flyta, men hans överdrivna självsäkerhet kan leda till att han underskattar sin motståndare. Han tvekar inte att förolämpa dig öppet under striderna. Jägaren kan sitta på ovanliga platser tack vare sin gripklocka. Från dessa platser kan han avfyra spårningsskott, vilket gör att han kan sikta in sig på och döda vilken XCOM-soldat som helst, oavsett var han befinner sig. Så snart du ser laserstrålen har du en tur att bryta siktlinjen innan du tar skottet. Hunter gillar också att leka med sitt byte med granater och lugnande bollar. Han kommer inte att tveka att ta bort dina trupper för att få information om var Talion befinner sig.



    Som du kan se är Chosen ett hot som du inte behöver ta lätt på. Du kommer att ledas att korsa dem successivt och mer eller mindre slumpmässigt under kampanjen. För att möjliggöra unika spel kommer vissa styrkor och svagheter hos de utvalda att förändras för varje spel. Naturligtvis erbjuder XCOM 2: War of the Chosen, nya fraktioner inom motståndsrörelsen. Precis som Chosen är de nya fraktionerna tre till antalet.




    • The Reapers The Reapers bildar en splittrad cell av mänskliga lojalister som lever i samhällets utkant och håller sig mellan dem för det mesta. Reapers bildades i början av invasionen, och denna grupp av outsiders har kämpat mot ADVENT i flera år. Tidigare föredrog Reapers att föredra isolering, men en nyligen genomförd förändring i deras organisation tvingar dem nu att samarbeta med XCOM för att befria jorden från det utomjordiska hotet. Reaper är en infiltrationsspecialist, han är en smygande skarpskytt. Med sitt förbättrade döljningsläge som kallas "Shadow" får han tillgång till större rörlighetsalternativ. Han kan till och med förbli dold genom att utföra åtgärder även när han skjuter, och du kommer att informeras om chanserna att bryta din doldhet för varje åtgärd. Reaper använder ett kraftfullt vapen, Vektor Rifle, samt ett Claymore-explosivämne, en målbar brandfarlig anordning som, när den placeras och aktiveras, inte påverkar döljandet. De mest erfarna Reapers kan till och med fästa Claymores på fiendens enheter och förvandla dem till ADVENT-bomber.




    • The Templars Templarna utgör en grupp av tillbakadragna soldater som har ägnat sig åt att tänja på gränserna för sina sinnen och kroppar genom psionisk energi. De leds av Geist, en av de ursprungliga psioniska soldaterna. De flydde ADVENT och deras städer efter att ha överlevt XCOM-projektets fall. I sin isolering utvecklade de en nästan religiös iver för insamling av psionisk energi, och medan ADVENT och Sorcerer börjar suga ut planetens psioniska energi är Templarna på väg att slå tillbaka. Tempelriddaren är först och främst en frontkämpe som svingar psioniska svärd. Han använder också den koncentration som han får under strid för att utlösa förmågor. Koncentrationen gör det möjligt för tempelriddaren att öka den åsamkade skadan eller förbättra sin rörlighet. Han kan välja att använda sin koncentration för att anpassa sig till stridens behov. Med erfarenhet kan tempelriddare låsa upp många psioniska färdigheter för att orsaka förödande attacker.




    • The Skirmishers Skirmishers är före detta ADVENT-soldater som har valt att göra uppror mot sina herrar. Skirmisher är en riktig offensiv pelare som kan bemöta sina fiender på olika avstånd. En gripenhet gör det möjligt för honom att klättra uppför strukturerna, men han kan också använda den för att komma närmare sitt mål, antingen genom att ta tag i fienden för att dra honom eller genom att driva sig själv mot honom. Han kan sedan använda sitt sekundära vapen för att hugga sin fiende. Skirmisher har också möjligheter att utföra flera handlingar under samma runda.



    I XCOM 2: War of the Chosen dyker även nya fiendeenheter upp: Purifiers är riktiga pyromaner och du måste undvika deras lågor. Var säker på att de kommer att dö. Präster kan ta kontroll över fientliga enheter och stärka sina allierade. Spekulanter använder moln av nanomaskiner för att skapa skuggor som liknar dina enheter. Losts är före detta människor som har muterat och nu liknar zombies, de är aldrig ensamma utan föredrar att attackera i horder. XCOM 2: War of the Chosen har också en ny viktig funktion som gör att du kan bygga relationer med dina lagkamrater och som gör att du kan få nya förmågor. Kriget mot ADVENT är inte över och hotet är mer formidabelt än någonsin. Join the resistance in XCOM 2: War of the Chosen!



     

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : XCOM 2

    De bästa priserna för XCOM 2 War of the Chosen

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Kommentarer om XCOM 2: War of the Chosen

    • Teknisk information

    • Officiell webbplats : XCOM 2 War of the Chosen
    • Kategorier : Strategi
    • Utgivare : 2K
    • Utvecklare : Firaxis Games
    • Läge(n) : Solo
    • Utgivningsdatum : 2018 juovlamánnu 3
    • Systemkrav
      • Rekommenderat
      • CPU : 3 GHz Quad Core
      • RAM : 8 GB
      • GPU : Radeon HD 7970 / GeForce GTX 770
      • Lagring : 70 GB
    • Åldersklassificering
    • PEGI 16ESRB T
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev