Instant Gaming EU
 
 

Köp Hyperdimension Neptunia Re;Birth2: Sisters Generation

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Hyperdimension Neptunia Re;Birth2: Sisters Generation är ett japanskt rollspel efter Hyperdimension Neptunia Re;Birth1. I Hyperdimension Neptunia Re;Birth1 kämpade fyra gudinnor, kända som CPU:er, om herraväldet i War of the Guardians. Hyperdimension Neptunia Re;Birth2: Sisters Generation utspelar sig i världen Gamindustri, som har tagits över av ett nytt hot. CPU:erna, som var ansvariga för att skydda landet, finns ingenstans att hitta. Det är nu upp till deras yngre systrar att kliva in i rampljuset och rädda dagen.



    Hyperdimension Neptunia Re;Birth2: Sisters Generation har anpassningsbara karaktärer, eftersom spelarna kan välja sina favoritkaraktärer och forma deras färdigheter och förmågor så att de passar deras spelstil. Dessutom kan spelarna utforska olika fängelsehålor och regioner, interagera med NPC:er och delta i turordningsbaserade strider mot olika fiender. Spelets stridssystem är unikt, eftersom spelarna kan utföra kombinationsattacker genom att kedja ihop sina karaktärers färdigheter. Spelet har en uppslukande berättelse med olika vändningar, där varje karaktär har sin egen bakgrundshistoria och motiv för att gå med i gruppen. Dialogen är humoristisk och lättsam, med gott om brytningar av fjärde väggen och popkulturella referenser. Spelets grafik är färgglad och livlig, med en chibi-liknande konststil som ger en touch av nyckfullhet till spelets övergripande estetik.



    Sammanfattningsvis är Hyperdimension Neptunia Re;Birth2: Sisters Generation ett finurligt men ändå engagerande JRPG som erbjuder en expansiv värld att utforska, ett djupt stridssystem och en fängslande berättelse. Med flera olika slut, anpassningsbara karaktärer och en finurlig dialog full av skämt och referenser lovar spelet att hålla spelarna fängslade i flera timmar.

    Läs mer

    De bästa priserna för Hyperdimension Neptunia Re;Birth2 Sisters Generation

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Hyperdimension Neptunia Re;Birth2: Sisters Generation

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev