Instant Gaming EU
 
 

Köp LOST SPHEAR

  • PC
  • PS4
  • Switch
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Vad skulle du göra om världen som du känner den var på väg att försvinna för alltid? Det är precis vad Lost Sphear, ett gammaldags rollspel regisserat av Tokyo RPG Factory, studion bakom det utmärkta I am Setsuna, kommer att ställas inför.

    Lost Sphear tar dig rakt in i en värld som håller på att falla sönder, och för att rädda den kommer ditt minne att vara din enda allierade. Du spelar som Kanata, en ung man som bor i en liten by som heter Elgarthe. Hittills var Kanatas roll att skydda Elgarthe från närliggande monster, Men hans öde kommer att förändras efter en hemsk mardröm nedsänkt i en bakgrund av apokalyps. Vår unge Kanata kommer snabbt att inse att hans värld är hotad och att han måste kämpa för att rädda den. Bit för bit försvinner nämligen bitar av världen för att lämna plats för tomrum. Men den unge mannen har makten att kontrollera minnen, och nu vilar allt hopp på honom.



    Lost Sphear erbjuder ett klassiskt rollspel som kommer att glädja fans av genren. Du kommer inte att vara ensam med Kanata, eftersom du kan bilda ett team bestående av fyra karaktärer. Således kommer du att möta bland annat Locke, en mycket ung pojke som är expert på fjärrvapen, Van, en mystisk man som med magi styr märkliga projektiler som kallas "partiklar", eller Sherra, en prästinna som svingar bågen och använder läkande magi. Du kommer att kunna flytta dina karaktärer på en världskarta för att fortsätta dina uppdrag samtidigt som du möter fiender. I striderna används ATB-systemet. Även om det kan se simplistiskt ut måste du ändå se till att placera ditt team så att du kan träffa flera fiender med en attack, men också för att undvika vissa zonskador till exempel. Naturligtvis kommer svårigheten att gå upp ett snäpp när du möter bossar, men du kan alltid räkna med exomechs, gamla mekaniska rustningar från en förlorad civilisation. Exomechs kommer att få mer kraft under striderna, vilket förvärrar dina färdigheter. De kan också vara användbara för andra uppgifter.

    Slutligen, precis som i Lost Sphear är minnen nyckeln till din räddning, kommer du att hitta souvenirkristaller under dina äventyr. Dessa kristaller kommer att vara viktiga för dig eftersom de, i kombination med Kanatas kraft, gör det möjligt för dig att återskapa de delar av världen som skulle ha försvunnit...



    Vänta inte längre för att förhindra att Elgarthe glöms bort, Lost Sphear väntar på dig!

    Läs mer

    De bästa priserna för LOST SPHEAR

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om LOST SPHEAR

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev