Instant Gaming EU
 
 

Köp Total War Saga: Thrones of Britannia

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Det är år 878 e.Kr. och hans majestät Alfred den store, anglosaxarnas kung, ger sig ut på en resa för att försvara sina territorier från en vikingainvasion från norr, samtidigt som han försöker förena landet under sin fana. Men han är inte den enda kungen på de brittiska öarna, och denna händelse markerar början på en era av förändringar, möjligheter, fördrag och krig som kommer att forma framtiden för en av historiens största nationer. Total War Saga: Thrones of Britannia är ett fristående spel som fokuserar på ett specifikt ögonblick i det moderna Storbritanniens historia. Du måste välja mellan tio olika spelbara fraktioner, jämnt fördelade på fem kulturer, inklusive anglosaxer, vikingasättare, gaeliska klaner och walesiska stammar. Varje fraktion har sin egen härskare och de kommer alla att ställas inför en rad unika händelser och förgrenade dilemman, ofta baserade på autentiska historiska händelser och frågor från den tiden, som kommer att påverka hur deras historia utvecklas.

    Spelmässigt följer Total War Saga: Thrones of Britannia den klassiska speluppläggningen i Total War series men förbättrar samtidigt några av kärnmekanismerna, vilket medför förändringar i hur provinser, politik, teknik, rekrytering och vissa andra områden fungerar, och lyckas göra din upplevelse mer uppslukande och meningsfull.

    Om du vill uppleva en av de mest avgörande perioderna i det moderna Storbritanniens historia, där landets framtid utstakades med blod och politik, kommer du att vilja spela Total War Saga: Thrones of Britannia.

    Läs mer

    De bästa priserna för Total War Saga: Thrones of Britannia

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Ladda ner ditt spel gratis via säljaren eller utgivaren.

    Kommentarer om Total War Saga: Thrones of Britannia

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev