Instant Gaming EU
 
 

Köp Shaq Fu: A Legend Reborn

  • PC
  • PS4
  • Switch
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Världen är på gränsen till katastrof, men din favorithjälte är här för att rädda den igen. Shaq Fei Hung, en kinesisk föräldralös som tränats i kampsport av en kung fu-mästare, måste kämpa mot de inre demoner som i form av populära kändisar har försökt hjärntvätta allmänheten och kontrollera planeten. Shaquille O'Neal själv inspirerar och ger röst åt denna fantastiska hjälte i en fullständig omarbetning av Shaq Fu-titeln från 1994.



    Shaq Fu: A Legend Reborn är ett slagsmål/action side-scroll beat'em up med en humoristisk filmisk berättelse där du måste möta vågor av fiender när du rör dig genom olika platser, för att slåss mot en boss i slutet av var och en av dem. Att slåss mot horderna från Hell och Hollywood kommer att kräva all din kampsportskunskap, men oroa dig inte, för du har till ditt förfogande ett urval av power moves och combos som gör att du kan få dina fiender att bita i gräset.



    Shaq Fu: A Legend Reborn kommer att låta Shaquille O'Neal-fans återuppleva alla bra stunder från det ursprungliga Sha Fu fightingspelet.

    Läs mer

    De bästa priserna för Shaq Fu A Legend Reborn

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Ladda ner ditt spel gratis via säljaren eller utgivaren.

    Kommentarer om Shaq Fu: A Legend Reborn

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev